Tgrt Haber

Xbox Game Pass Temmuz 2023 oyunları açıklandı: GTA 5 ve dahası...

05 Temmuz 2023 18:46 - Güncelleme : 15 Temmuz 2023 14:14
Xbox Game Pass Temmuz 2023 oyunları açıklandı: GTA 5 ve dahası...

Xbox Game Pass için Temmuz 2023 oyun kataloğu duyuruldu. Rockstar Games'in popüler açık dünya oyunu GTA 5 bugün itibarıyla Game Pass'e eklendi.

Microsoft, periyodik aralıklarla yeni oyunlar eklediği Xbox Game Pass​ hizmetine 2023 Temmuz ayında getireceği oyunları duyurdu. Grand Theft Auto V (GTA V), Temmuz ayında Xbox Game Pass kütüphanesine ekleniyor.

Rockstar Games'in efsanevi açık dünya oyunu, hem bulut tabanlı hem de konsol üzerinde oynanabilecek, PC'de ise sunulmayacak. Oyuncular, Los Santos'un sokaklarında hızla ilerleyebilirken, zengin bir hikaye deneyimi yaşayabilecek ve arkadaşlarıyla birlikte çevrimiçi modda eğlence dolu maceralara atılabilecek.

XBOX GAME PASS TEMMUZ 2023​ OYUNLARI

Temmuz ayının bir diğer ilgi çekici oyunu Sword and Fairy: Together Forever olacak. Bu fantastik rol yapma oyunu, Bulut, Konsol ve PC platformlarında oynanabilecek. Oyuncular, büyülü bir dünyada unutulmaz bir maceraya atılacak ve benzersiz yeteneklere sahip karakterlerle birlikte düşmanlara meydan okuyabilecek.

McPixel 3 de Temmuz ayında Xbox Game Pass üyeleriyle buluşacak. Bu oyunda Bulut, Konsol ve PC platformları üzerinden eğlenceli bir deneyim yaşanacak. McPixel 3, sıra dışı ve komik bulmacalarla dolu bir dünyada oyuncuları bekliyor olacak.

Xbox Game Pass Temmuz 2023 oyunları açıklandı: GTA 5 ve dahası...

11 Temmuz'da Xbox Game Pass'e katılacak bir başka oyun ise Common'hood. Bu oyun da Bulut, Konsol ve PC platformlarında oynanabilecek. Common'hood, oyunculara sosyal etkileşimleri ön planda tutan bir deneyim sunacak. Kendi karakterinizi oluşturacak ve şehirdeki çeşitli görevleri yerine getirirken topluluğunuzu yönlendireceksiniz.

Temmuz ayının PC platformu için özel bir oyunu da Insurgency: Sandstorm olacak. 11 Temmuz tarihinde PC oyuncularına sunulacak olan bu oyun, taktiksel bir nişancı deneyimi sunuyor. Gerçekçi grafikler, yoğun çatışma sahneleri ve takım tabanlı oynanış, Insurgency: Sandstorm'u heyecan verici bir seçenek haline getiriyor.

14 Temmuz'da Xbox Game Pass'e eklenmesi planlanan diğer bir oyun Exoprimal olacak. Bunu 18 Temmuz'da ekleneceği açıklanan Techtonica ve The Cave takip edecek.

Kaynak: Xbox, Derleyen: Ömer Faruk Doğan

Kaynak: Xbox

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
JOKER 17 Temmuz 2023 17:06

Kankalar PUBG mobilde m24 vs de beni yenene RP alıcam

yus1716 Temmuz 2023 20:06

pc yoksa ne anlamı var

Gta 5 istiyom 6 Temmuz 2023 13:13

Dayı gta 5 konsola olması yakışmadı bence pc de vermelisiniz

Fikri 6 Temmuz 2023 10:48

Nba göndersinler artıkkk

Mete 5 Temmuz 2023 22:27

GTA 5 görünce sevinmiştim ama konsol özel olduğunu görünce üzüntüye dönüştü

Sonraki Haber Yükleniyor...