Tgrt Haber

Xiaomi Pad 7 Pro özellikleri belli oldu: Tablet değil, bilgisayar gibi olacak!

Editör: Okan Güleş / Kaynak: TGRT Haber
29 Kasım 2023 14:37 - Güncelleme : 29 Kasım 2023 14:38
Xiaomi Pad 7 Pro özellikleri belli oldu: Tablet değil, bilgisayar gibi olacak!

Xiaomi'nin amiral gemisi tableti için yeni bilgiler paylaşıldı. Xiaomi Pad 7 Pro sahip olduğu özelliklerlerle rakipleri ile arasında önemli fark açmaya hazırlanıyor.

Akıllı telefon pazarının önde gelen üreticilerinden Xiaomi​, tablet​ pazarına da hakim olmak için çabalıyor. Çinli firma özellikle son birkaç yılda bu alanda iddialı tabletlerle karşımıza çıkarken, bir sonraki modelinde adını daha fazla duyurabilir.

Aktarılan bilgilere göre Xiaomi​ Pad 7 Pro, her anlamda kullanıcının ihtiyacını üst düzey özellikleriyle karşılayacak. Peki bu tablet​ neler sunacak? 

XİAOMİ​ PAD 7 PRO ÖZELLİKLERİ SIZDIRILDI

Xiaomi​'nin yeni tableti Pad 7, amiral gemisi özelliklerle donatılacak. Gücünü Snapdragon 8 Gen 2​ işlemciden alacak bu tablet​, aynı zamanda ön tarafında 144 Hz yenileme hızını destekleyen 10 inç LCD ekran ile gelecek.

Kamera tarafında ise Xiaomi​ Pad 7 Pro'nun,arka tarafında çift kamera kurulumuna yer verilmesi bekleniyor. Ön kamera kurulumu için ise şu an için bir bilgi bulunmuyor.

Diğer yandan Xiaomi​ Pad 7 Pro, firmanın en yeni arayüz güncellemesi olan Android 14​ tabanlı HyperOS ile kutudan çıkış yapacak. Ayrıca tabletin stereo hoparlör ve Dolby Atmos desteğine sahip olacağı da paylaşılan bilgiler arasında. 

Son raporlara göre Xiaomi​'nin yeni tableti önümüzdeki yılın Nisan ayında Xiaomi​ 14 Ultra ile çıkış yapacak. Ancak bu tabletin sadece Çin pazarına özel mi geleceği, yoksa diğer pazarlarda satışa çıkıp çıkmayacağı ise belirsizliğini koruyor.

Kaynak: TGRT Haber
Sonraki Haber Yükleniyor...