Tgrt Haber

Xiaomi'de yönetim değişiyor! Dikkat çeken 'otomobil' detayı

Editör: Ömer Faruk Doğan / Kaynak: TGRT Haber
05 Şubat 2024 15:16 - Güncelleme : 05 Şubat 2024 15:19
Xiaomi'de yönetim değişiyor! Dikkat çeken 'otomobil' detayı

Xiaomi CEO'su Lei Jun, şirkete yeni genel müdür atandığını duyurdu. Kendisinin ise otomobil işine odaklanacağını belirtti, akıllı telefon işine yatırım yapmaya devam edecekleri mesajını da verdi.

Xiaomi​ yönetim kadrosunda önemli değişiklikler yaptığını duyurdu. Şirketin kurucusu ve CEO'su Lei Jun​ tarafından paylaşılan açıklamada, Xiaomi'ye yeni genel müdür atandığı bildirildi. Jun ise artık otomobil işine odaklanacağı bilgisini paylaştı.

Lei Jun, sosyal medya platformu X'teki hesabından yaptığı paylaşımda şöyle dedi:

"Xiaomi SU7, yurt içi lansmanına hazırlanırken şu anda ülke çapında yol testlerinden geçmeye devam ediyor. Ben de kendimi tamamen elektrikli otomobil (EV) işimize adamam için, bundan böyle William Lu Xiaomi markasının Genel Müdürü olarak ek rol üstlenecek."

İçiniz rahat olsun, akıllı telefonlar temel işimiz olmayı sürdürüyor ve ben de bu işin içinde kalmaya kararlıyım. Yolculuğun bir parçası olduğunuz için hepinize teşekkür ederiz."

XİAOMİ 14 ULTRA'YI YENİ GENEL MÜDÜR TANITACAK

Xiaomi Genel Müdürü William Lu, bu yıl içinde satışa çıkacak olan Xiaomi 14 Ultra modelinin tanıtım etkinliğinde telefonun özelliklerini açıklayacak.

Donanım Haber'in haberine göre, Xiaomi 14 Ultra'nın Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti ve 2K çözünürlükte kavisli OLED ekrana sahip olması bekleniyor. Aynı zamanda 50 megapiksel ana Sony LYT-900 sensör ve üç ek 50 megapiksel sensör içeren dörtlü Leica arka kamera bilgisi var. Tüm bunlara ek olarak 90W kablolu ve 50W kablosuz şarj destekli 5.180 mAh bataryaya sahip olacağı da gelen haberler arasında.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...