Tgrt Haber

X'ten bir yenilik daha: Bildirim kutusuna yeni özellikler geliyor

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
27 Eylül 2023 11:49 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 16:26
X'ten bir yenilik daha: Bildirim kutusuna yeni özellikler geliyor

X'te tasarımcı olarak çalışan Andrea Conway, X'e yeni özelliklerin geleceğini duyurdu. Conway'in aktardığı bilgiye göre; kullanıcıların bildirim kutusuna, 'yanıtlar', 'alıntılar ve yeniden gönderiler' ve beğeniler gibi farklı sekmeler eklenecek.

Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Sosyal medya platformu X, yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. X (eski adıyla Twitter), kullanıcıların bildirim kutularını daha işlevsel hale getirmek için yeni bir özellik geliştiriyor. X'te tasarımcı olarak çalışan Andrea Conway, resmi hesabından yaptığı paylaşımda özellikle ilgili bazı görüntüler ve detaylar paylaştı.

BİLDİRİM KUTUSUNDA YENİ TASARIM

Bu özellikle birlikte kullanıcıların bildirim kutusunda yanıtlar, alıntılar, yeniden gönderiler ve beğeniler gibi farklı sekmelerin bulunacağı kaydedildi. Eklenecek bu yeni özelliklerle birlikte kullanıcılar, sınıflandırılan bildirimlere çok daha kolay erişebilecek.

Yeni özelliğin XBlue yani Premium kullanıcılara özel olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.X'ten bir yenilik daha: Bildirim kutusuna yeni özellikler geliyor

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...