Tgrt Haber

YouTube Music’te ‘Shorts’ dönemi: Kaydırarak müzik keşfedeceğiniz yeni özellik duyuruldu

Editör: Okan Güleş / Kaynak: YouTube Blog
17 Ağustos 2023 09:42 - Güncelleme : 17 Ağustos 2023 09:45
YouTube Music’te ‘Shorts’ dönemi: Kaydırarak müzik keşfedeceğiniz yeni özellik duyuruldu

Google’ın müzik hizmetlerinden YouTube Music, günümüz sosyal medya ve video akış platformlarında bulunan shorts özelliğine kavuştu. Kullanıcılar artık kaydırarak yeni müzikleri keşfedebilecek.

Spotify’ın en iddialı rakiplerinden YouTube Music​, yeni özellikleriyle dikkatlerin odağında. Özellikle Google​, müzik hizmeti için sık sık güncellemeler yapıyor.

Son olarak buna sosyal medya uygulamalarında kullanılan kısa videolar da dahil oldu. Ancak bu, daha çok müzik versiyonu da diyebiliriz.

YOUTUBE MUSİC, KAYDIRARAK MÜZİK KEŞFETME ÖZELLİĞİNE KAVUŞTU

Samples ismiyle çıkış yapan özellik, tıpkı TikTok, Instagram ve YouTube’daki kısa videolar şeklinde geliyor. Yeni bir şarkı keşfetmek isteyenler için oldukça faydalı olan bu yenilik, bazı kullanıcılar için aktif edilmiş durumda.

YouTube Music uygulamasının alt kısmında bulunan menüsünde Ana Sayfa ile Keşfet butonlarının arasına yerleştirilen Samples, müzik zevkinize uyum sağlayacak klipler gösterecek. Bu sayede saniyeler içerisinde kendinize göre yeni bir müzik keşfetmiş olacaksınız.

Son olarak Samples, sevilen müziklerin beğenilmesine, çalma listelerine eklenmesine, başka bir kullanıcı ile paylaşılmasına, parçanın tamamının oynatılmasına ve hatta o şarkıya benzer bir radyo başlatılmasına da olanak tanıyacak.

Kaynak: YouTube Blog
Derleme: TGRT Haber / Okan Güleş

Kaynak: YouTube Blog

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...