Tgrt Haber

20 metrelik çınar ağacı yola devrildi! cadde trafiğe kapandı

Editör: Suat Vilgen / Kaynak: İHA
25 Haziran 2023 16:40 - Güncelleme : 25 Haziran 2023 16:53

İstanbul Üsküdar'da kökünden kırılan yaklaşık 20 metre uzunluğundaki bir çınar ağacı yola devrildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken ağacın devrilme anı güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'un tarihi en eski ilçelerinden Üsküdar​'da bir çınar ağağı yola devrildi. Çengelköy Mahallesi Çengelköy Caddesi'nde yol kenarında bulunan yaklaşık 20 metre uzunluğunda, 1 metre çapındaki çınar ağacı​ kökünden kırıldı. Yola devrilen ağacın bir dalı, caddenin karşısındaki 3 katlı binanın çatısına dayandı.

İhlas Haber Ajansı'nda yer alan habere göre, devrilen ağaç nedeniyle Üsküdar-Beykoz Sahil Yolu, Çengelköy Meydan civarında trafiğe kapandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve Üsküdar Belediyesi ekipleri geldi.

KAMERA ANBEAN KAYDETTİ

Belediye ekipleri, sepetli vinç ve makineler kullanarak 20 metrelik ağacı kesip yoldan kaldırdı. Çevredeki vatandaşlar ve esnaf, ağaç devrilirken büyük korku yaşadıklarını ifade etti. Devrilen ağacın kaldırılmasının ardından Çengelköy Caddesi trafiğe açılırken, ağacın devrilme anı ise caddedeki bir güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İHA

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...