Tgrt Haber

Şehit yeğeni 8 yaşındaki çocuktan duygulandıran deprem notu

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Ajanslar
08 Şubat 2023 12:10 - Güncelleme : 08 Şubat 2023 12:27
Fotoğraf (İHA)

Bingöl’den deprem bölgelerine gönderilmek üzere hazırlanan bir yardım kolisindeki mesaj görenleri duygulandırdı. Şehit yeğeni olduğunu belirten 8 yaşındaki bir çocuk kolinin üzerine, “Şehit yeğeniyim, depremde yaralanmış kardeşlerime bir koli hazırladım” notunu düştü.

Fotoğraf (İHA)

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık​ ilçesinde meydana gelen iki büyük depremin ardından Bingöl’deki yardımsever vatandaşlar, deprem​ bölgelerine çeşitli yardımlar göndermeye başladı. 

DUYGULANDIRAN NOT

Bingöl Valiliği ve belediye koordinesindeki yardım​ kampanyasında, vatandaşlar hazırladıkları çeşitli yardımları belediye binasına bırakıyor. Bu yardımlardan birinde yazan not ise görenleri duygulandırdı. 8 yaşındaki bir şehit yeğeni olduğunu belirten Miraç Soydan “Ben Miraç Soydan 8 yaşındayım. Ben şehit yeğeniyim. Depremde yaralanmış kardeşlerime küçük bir koli hazırladım. Depremde annesi, babası, kardeşleri şehit düşmüş herkese Allah’tan sabır diliyorum. Allah daha beterinden korusun” notunu düştü.

8 yaşındaki Miraç gibi birçok yardımsever vatandaşın hazırlayıp getirdiği paketler, deprem bölgelerine gönderilmeye devam ediyor.

Şehit yeğeni 8 yaşındaki çocuktan duygulandıran deprem notu

Kaynak: TGRT Haber, Ajanslar
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...