Tgrt Haber

Hayat Bugün bitiyor mu, neden yok? Hayat Bugün dizisi kaçıncı bölümde final yapacak?

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
08 Aralık 2022 11:04 - Güncelleme : 08 Aralık 2022 11:48
Hayat Bugün bitiyor mu, neden yok? Hayat Bugün dizisi kaçıncı bölümde final yapacak?

İlk bölümü 19 Ekim 2022 tarihinde yayınlanan Hayat Bugün dizisi, oyuncu kadrosu ve hikayesiyle dikkat çekmeyi başardı. Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Tansel Öngel, Hande Doğandemir'in başrolünde yer aldığı Hayat Bugün dizisi final kararı aldı. Peki, Hayat Bugün dizisi neden final kararı aldı? Hayat Bugün dizisi ne zaman final yapacak?

Dünyaca ünlü dizi​ New Amsterdam'ın uyarlaması olan Hayat Bugün dizisi dün akşam ekrana gelen 8. bölümüyle final​ yaptı. Sosyal medyada çok konuşulan dizis, final​ kararıyla izleyicisini şaşırttı. Peki, Hayat Bugün dizisi neden bitti? Hayat Bugün dizisi oyuncuları kimler? 

HAYAT BUGÜN HANGİ GÜN?

Hayat Bugün dizisi her çarşamba saat 20:00'de izleyicisiyle buluşuyor. İlk bölümü 19 Ekim tarihinde yayınlanan dizi​, dün akşam 8. bölümüyle ekranlarda yer aldı. 

HAYAT BUGÜN OYUNCULARI

Hazar Ergüçlü,

Ulaş Tuna Astepe,

Tansel Öngel,

Hande Doğandemir,

Mert Denizmen

Hayat Bugün bitiyor mu, neden yok? Hayat Bugün dizisi kaçıncı bölümde final yapacak?

HAYAT BUGÜN KONUSU NEDİR?

Başhekim Barış Güvener İstanbul'a eski ve köklü bir hastanede çalışmaya başladı. Ancak çok iyi olan hastane zorlu bir süreçten geçmektedir.  Genç ve idealist bir başhekimin gelmesiyle ise tüm hastanenin hikayesi oluşmaya başlayacak. 

HAYAT BUGÜN NEDEN FİNAL​ YAPIYOR?

Hayat Bugün dizisinin 9. bölümüyle final​ yapılacağı konuşuluyordu. Dün 8. bölümüyle Hayat Bugün dizisi final​ kararı aldı. Reytinglerde istenilen başarıyı elde edemeyen dizifinal​ yaptı. 

 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...