Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
14 saat 43 dakika önce

Ümraniye Reşipaşa’da elektrik kesintisinin ne zaman biteceği belli oldu

1 Ekim Salı günü İstanbul Ümraniye'de meydana gelen arızalar sonucunda ekipler çalışmalara başladı. Erken saatlerde başlayan çalışmalar devam ediyor. Vatandaşlar Ümraniye elektrik kesintisi ne zaman bitecek araştırdı.
Aktüel - Aktüel
14 saat 47 dakika önce

Hac kuraları ne zaman çekilecek?

2025 yılı hac ön kayıt ve kayıt yenileme işlemlerinin 27 Eylül Cuma günü sona ermesinin ardından gözler hac kuralarına çevrildi.
Aktüel - Aktüel
14 saat 47 dakika önce

Metrelerce yükseklikte uykuya yenik düştü! Minik Eren paramotorda mışıl mışıl uyudu: 'Motorun sesi ninni gibi geldi'

Edirne’nin Saros Körfezi’ne kıyısı bulunan Enez ilçesine bağlı Karaincirli köyü sahilinde pilot eşliğinde paramotorla uçuş yapan 4,5 yaşındaki Eren Eryonar, bir süre sonra uyuyakaldı. O anlar, kameraya yansıdı.
Aktüel - Aktüel
15 saat 10 dakika önce

Fenerbahçe Beşiktaş FIBA Kadınlar Süper Kupa 2024 maçı yarın TRT Spor Yıldız'dan izlenebilecek

FIBA Kadınlar Süper Kupa'da şampiyon belli oluyor. Tarihte ilk kez şampiyonluk maçı iki Türk takım arasında oynanacak. Beşiktaş - Fenerbahçe basketbol maçı hangi kanalda, nereden izlenir belli oldu.
Aktüel - Aktüel
15 saat 34 dakika önce

2024 halka arz takviminde en son Binbin hissesi yer aldı

Halka arz takvimine eklenen yeni hisseler yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Sermaye Piyasa Kurulu tarafından başvurusu onaylanan şirketler KAP'a açıklamada bulunuyor. Bu haftanın halka arz takvimi de gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
16 saat 3 dakika önce

Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) 13 Ekim'de yapılacak

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığının (ÖSYM) sitesinde yer alan takvime göre; 2.Dönem Diş Hekimliğinde Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (DUS) 13 Ekim Pazar günü yapılacak.
Aktüel - Aktüel
16 saat 41 dakika önce

Mecliste 766 yasama dokunulmazlığı tezkeresi bulunuyor

28. Dönem 1. ve 2. Yasama Yılı Faaliyet Raporu'nda Meclisin çalışmalarının yanı sıra, milletvekillerinin yasama dokunulmazlıklarına ilişkin bilgiler de yer alıyor.
Aktüel - Aktüel
17 saat 9 dakika önce

Bugün başlayan ALES 3 başvuru ücreti 490 TL olarak belirlendi

ÖSYM tarafından yapılan açıklamaya göre bugün itibarıyla ALES 3 başvuruları başladı. Sınava girecek olan adaylar başvuruların nereden, nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. 17 Kasım 2024 tarihinde yapılacak olan sınavın başvuru ücreti de netleşti.
Aktüel - Aktüel
17 saat 23 dakika önce

Twente maçının hakemi Chris Kavanagh, 2 kez Fenerbahçe’nin karşılaşmasını yönetti

UEFA Avrupa Ligi​ 2. hafta karşılaşmasında sarı lacivertli ekip Twente ile karşılaşacak. Müsabakaya kısa süre kala hakemi Chris Kavanagh kim, hangi maçları yönetti merak edildi.
Aktüel - Aktüel
17 saat 31 dakika önce

Kadir Ezildi'nin nişanlısı Gamze Türkmen, aslen Erzurumlu

En Hamarat Benim programını sunan Kadir Ezildi’nin kısa bir süre önce nişanlandığı Gamze Türkmen gündem oldu. Söylemezsem Olmaz adlı magazin programında Türkmen’in başörtüsüz yayınlanması büyük tepki uyandırdı.
Aktüel - Aktüel
18 saat önce

MEB ücretli öğretmenlik maaşları her ayın 15’inde hesaplara yatıyor

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmenlik yapanlar her ay ücretli öğretmenlik maaşları ne zaman yatar, ayın kaçında bekliyor. Öğretmenlerin ücretleri ders saatine ve sayısına göre belirleniyor.
Aktüel - Aktüel
18 saat 17 dakika önce

Habertürk'te Ela Rümeysa Cebeci'nin yerine Mesut Yar bulunuyor

Habertürk ekranlarında yayınlanan Gün Başlıyor programını Ela Rümeysa Cebeci sunuyordu. Bir süredir ekranlarda yer almaması üzerine seyirciler Habertürk'ten ayrıldı mı, neden yok merak ediyordu.
Aktüel - Aktüel
18 saat 29 dakika önce

TÜBİTAK 14 personel alımı yapacak

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) bünyesinde görevlendirilmek üzere 12 koruma memuru ile 2 forklift operatörü istihdam edilecek.
Aktüel - Aktüel
19 saat 1 dakika önce

Bugün borsada düşüş sonrası bazı hisselerde devre kesici uygulandı

1 Ekim günü borsada düşüşün meydana gelmesi yatırımcının dikkatini çekti. Devre kesici uygulanmasıyla beraber borsa kapalı mı, neden açılmadı merak edilmişti. Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda bazı hisseler için devre kesici uygulandığı açıklandı.
Aktüel - Aktüel
19 saat 27 dakika önce

Bugünün maç programına göre UEFA Şampiyonlar Ligi karşılaşmaları oynanacak

UEFA Konferans, Avrupa ve Şampiyonlar Ligi'nde müsabakalar devam ediyor. Konferans Ligi'nde Başakşehir yarın Rapid Wien ile karşı karşıya gelecek. Futbolseverler ise bu akşam maç var mı, kimin maçı var araştırıyor.
Aktüel - Aktüel
19 saat 33 dakika önce

KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları ÖSYM ais üzerinden açıklanacak

15 Eylül tarihinde uygulanan KPSS ortaöğretim sınavı tamamlandı. Adayların heyecanla beklediği sonuçlar ise kısa süre içerisinde açıklanacak.
Aktüel - Aktüel
19 saat 49 dakika önce

28 Ekim öğleden sonra yarım gün 29 Ekim resmi tatil olacak

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na kısa bir zaman kala 28 Ekim’in resmi tatil olup olmadığı öğrenciler ve çalışanlar tarafından merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
20 saat 21 dakika önce

Kızıl Goncalar’da Beste karakteri diziden ayrılıyor

Now TV ekranlarında yayınlanan Kızıl Goncalar dizisi 30 Eylül'de yeni sezonuna başladı. İlgiyle takip edilen dizinin Beste karakterinin bir süre sonra ekranlarda yer almayacak olması seyirciyi üzdü. Beste neden yok, diziden ayrıldı mı belli oldu.
Aktüel - Aktüel
20 saat 42 dakika önce

Başakşehir'in Avrupa maçı yarın oynanacak

UEFA Konferans Ligi'nde heyecan devam ediyor. Avrupa'da ülkemizi temsil eden Başakşehir'in maçının ne zaman, saat kaçta oynanacağı da taraftarın gündeminde.
Aktüel - Aktüel
20 saat 42 dakika önce

Güvenilir gıdada yeni dönem bugün anlatılacak

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün saat 10.00’da Güvenilir Gıdada Yeni Dönem konulu basın toplantısını gerçekleştirecek. Toplantıda, gıdada taklit-tağşiş yapan işletmelere ilişkin kamuoyu duyurusunda yeni sistem anlatılacak.
Sona Git