Tgrt Haber
Aktüel - Aktüel
1 saat 8 dakika önce

UEFA tarafından Lyon-Beşiktaş maçının hakemi açıklandı

Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Beşiktaş bu hafta Lyon deplasmanına çıkacak. Taraftarlar tarafından Beşiktaş-Lyon maçının hakeminin kim olduğu merak edilirken konuyla ilgili UEFA açıklama yaptı. Karşılaşmayı Alman hakem Harm Osmers yönetecek.
Aktüel - Aktüel
1 saat 18 dakika önce

22 Ekim Ankara Altındağ ve Beypazarı’nda elektrik kesinti yaşanıyor

Bugün erken saatlerde başlayan elektrik kesintisi Ankara'nın birkaç mahallesinde geçerli olurken ekipler çalışmalarını sürdürüyor. 22 Ekim Ankara Altındağ elektrik kesintisinin saat kaçta geleceği de belli oldu.
Aktüel - Aktüel
1 saat 33 dakika önce

Kamuda çalışmak isteyenlere yeni kadrolar açıldı

Kamu kadroları birçok vatandaşın gündeminde yer alıyor. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından yayınlanan kamu personeli alım ilanlarına göre kamuda yeni kadrolar açıldı.
Aktüel - Aktüel
1 saat 48 dakika önce

Fenerbahçe-Manchester United maçının hakeminin kim olduğu belli oldu

Temsilcimiz Fenerbahçe bu hafta UEFA Avrupa Ligi maçları kapsamında Manchester United ile Kadıköy'de karşılaşacak. Fenerbahçe-Manchester United maçının hakeminin kim olduğu UEFA tarafından açıklandı. Hakemin Fenerbahçe istatistikleri gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
2 saat 3 dakika önce

İstanbul Gaziosmanpaşa'da çıkan yangına müdahaleler sürüyor

22 Ekim Salı günü İstanbul Gaziosmanpaşa'da çıkan yangında çalışmalar sürüyor. Gökyüzüne yükselen dumanlar vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken son dakika İstanbul yangın son durum araştırılıyor.
Aktüel - Aktüel
2 saat 11 dakika önce

Galatasaray-Beşiktaş maçının biletlerinin önümüzdeki günlerde satışa çıkması bekleniyor

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Galatasaray-Beşiktaş derbisi oynanacak. Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park'ta oynanacak olan karşılaşmayı stadyumdan izlemek isteyenler maç biletleri satışa çıktı mı, ne zaman çıkacağını beklemeye başladı.
Aktüel - Aktüel
2 saat 13 dakika önce

Lise öğrencilerine destek sağlayacak MEBİ uygulaması erişime açıldı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), lise düzeyindeki öğrencilerin üniversiteye hazırlık sürecinde eğitimlerine yardımcı olabilmek için yapay zeka destekli MEBİ platformunu tanıttı.
Aktüel - Aktüel
2 saat 32 dakika önce

VGM burs başvuru şartlarına göre hem KYK hem VGM bursu alınamıyor

VGM burs başvuruları 21 Ekim itibarıyla başladı. Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre başvuru şartları da belli oldu. Öğrenciler ise VGM bursu KYK'ya engel olup olmadığını araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
2 saat 44 dakika önce

Savunma Sanayinin kalbi SAHA Expo’da ziyaretçi günleri belli oldu

SAHA Expo ziyaretçi günleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Türk savunma sanayinin kalbi olan SAHA Expo, “Teknolojiye Hükmet, Geleceği Şekillendir” sloganıyla ziyaretçilerini ağırlayacak.
Aktüel - Aktüel
3 saat 4 dakika önce

ÖSYM tarafından duyuruldu! İSG başvurularının nasıl yapılacağı netleşti

2024 İSG sınavının başvurularının başladığı ÖSYM tarafından duyuruldu. Açıklanan bilgilere göre İSG sınavının başvuruları ÖSYM'nin resmi internet sitesinden veya uygulamasından yapılacak.
Aktüel - Aktüel
3 saat 5 dakika önce

28 Ekim bankalar yarım gün mü? 2024 çalışma saatler belli oldu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanacak. Yurdumuzun her yerinde çeşitli etkinlikler düzenlenirken 28 Ekim bankaların yarım gün olup olmayacağı da gündeme geldi.
Aktüel - Aktüel
3 saat 25 dakika önce

Manisa Soma maden kazasında 1 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti

Bugün Soma Belediye Başkanı sosyal medya hesabı üzerinden dün gece vardiyasında yaşanan acı olayla ilgili açıklamada bulundu. Soma'da meydana gelen son dakika maden kazası sonrası yaralılara müdahale edildi.
Aktüel - Aktüel
3 saat 38 dakika önce

Kerem Bursin’in sevgilisi olan Melisa Tapan’ın annesinin kim olduğu sosyal medyada çok konuşuldu

Geçtiğimiz günlerde gündeme gelen Kerem Bursin - Melisa Tapan çifti konuşulmaya devam ediyor. Sakıp Sabancı'nın torunu olan Melisa Tapan'ın özel hayatı ve aldığı eğitimler de merak konusu oldu.
Aktüel - Aktüel
3 saat 39 dakika önce

Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica-Feyenoord maçında oynayıp oynamayacağı belli oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi kapsamında Benfica yarın Feyenoord ile kendi evinde karşılaşacak. Maçın başlamasına saatler kala milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu'nun oynayıp oynamayacağı merak edildi. Kerem Aktürkoğlu ve Orkun Kökçü'nün ilk 11'de yer alması bekleniyor.
Aktüel - Aktüel
3 saat 39 dakika önce

Galatasaray-Elfsborg maçının hakeminin kim olduğu açıklandı! Avrupa Ligi başlıyor

UEFA Avrupa Ligi maçları kapsamında Galatasaray-Elfsborg ile karşı karşıya gelecek. Maçın başlamasına saatler kala karşılaşmanın hakeminin kim olduğu açıklandı. Taraftarlar tarafından hakemin istatistikleri merak ediliyor.
Aktüel - Aktüel
3 saat 43 dakika önce

Auzef ara sınav saatlerinde değişiklik: İşte yeni sınav takvimi

AUZEF ara sınav tarihleri binlerce öğrencinin gündeminde yer alıyor. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi internet sitesinde ara sınav saatlerinde değişiklik olduğu duyuruldu.
Aktüel - Aktüel
4 saat 11 dakika önce

TRT 1 ekranlarında hangi UEFA Avrupa ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlanacağı belli oldu

UEFA Avrupa, Konferans ve Şampiyonlar Ligi maçları TRT 1 ekranlarında yayınlanıyor. 2024-2025 sezonunda oynanacak olan Avrupa maçlarının yayınlandığı kanal netleşti. Futbolseverler ise TRT 1 tarafından verilecek maçları araştırmaya başladı.
Aktüel - Aktüel
4 saat 33 dakika önce

Galatasaray’ın Avrupa maçı yarın oynanacak

UEFA Avrupa Ligi'nde heyecan devam ediyor. Sarı kırmızılı ekibin ligin 3. haftasında oynayacağı Elfsborg karşılaşmasına kısa süre kala bugün Galatasaray maçının olup olmadığı da merak konusu oldu. Müsabaka canlı olarak TRT ve tabii ekranlarında yayınlanacak.
Aktüel - Aktüel
4 saat 36 dakika önce

Real Madrid-Borussia Dortmund maçında Arda Güler'in oynayıp oynamayacağı gündem oldu

Şampiyonlar Ligi kapsamında Real Madrid yarın Borussia Dortmund ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmanın başlamasına saatler kala milli futbolcu Arda Güler'in maçta oynayıp oynamayacağı merak edildi. Arda Güler'in maça ilk 11'de başlaması beklenmiyor.
Aktüel - Aktüel
4 saat 46 dakika önce

Benzin ve motorine indirim geldi! İşte 22 Ekim 2024 güncel akaryakıt fiyatları

Benzin ve motorinde indirimler birçok kişinin gündeminde yer alıyor. Uluslararası yaşanan gelişmelerin ardından brent petrol fiyatlarındaki dalgalanma akaryakıt fiyatlarını da etkiledi.
Sona Git