Tgrt Haber

Çin'de yangın felaketi: Alevlerin yuttuğu 39 kişi öldü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
24 Ocak 2024 16:32 - Güncelleme : 24 Ocak 2024 16:35

Çin’in Jiangxi eyaletinde bir binada çıkan yangın faciaya yol açtı. Alevlerin arasında kalan 39 kişinin hayatını kaybettiği aktarılırken 9 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Çin’in doğusundaki Jiangxi eyaletine bağlı Xinyu kentinde büyük bir facia yaşandı. Bir binanın bodrum katında çıkan yangın​ kısa sürede büyüdü. Alevlerin binayı sardığı yangında, göyüzünü kara dumanlar kapladı.

DUMANLAR GÖKYÜZÜ KAPLADI

Dumanlar kilometrelerce uzaklıktan görülürken yerel yetkililer tarafından yapılan açıklamada, yangında 39 kişinin hayatını kaybettiği, en az 9 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Çin'de yangın felaketi: Alevlerin yuttuğu 39 kişi öldü

ARAMA-KUTARMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

İhbarı üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri, yaralıları hastaneye kaldırılırken, yangına 120 personelin müdahale ettiği öğrenildi. Yetkililer, binada mahsur kalanlar olduğunu ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Çin'de yangın felaketi: Alevlerin yuttuğu 39 kişi öldü

Yangının nedeni henüz bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...