Tgrt Haber

Prenses Diana’nın ünlü bluzu ve gece elbisesi açık artırmada

Editör: Gülden Kılıç / Kaynak: CNN Türk
27 Kasım 2023 11:07 - Güncelleme : 27 Kasım 2023 11:30
Prenses Diana’nın ünlü bluzu ve gece elbisesi açık artırmada

Prenses Diana’nın dergi çekimi giydiği bluz ve bir gece elbisesi açık artırmaya çıkıyor. Fırfır yakalı ve önü bol pilili pembe krep bluzun 80 bin ile 100 bin dolar arasında alıcı bulması tahmin ediliyor.

Prenses Diana’nın 1981’de Vogue dergisi çekiminde giydiği fırfır yakalı ve önü bol pilili pembe krep bluz İngiliz Julien’s Auctions müzayede​ evi tarafından satışa sunulacak. Fiyatı tahmini 80 bin ile 100 bin doları arasında değişen giysiyi, Diana’nın Prens Charles ile düğününde giydiği ünlü gelinliği de David ve Elizabeth Emanuel tasarlamıştı.

100 ila 200 bin dolar arası satış bekleniyor

Diana’nın Şubat 1981’de Vogue dergisi çekimlerinde giydiği şifon bluz, fotoğrafların yayınlanması Prens Charles’la nişanlarının duyurulması ile benzer zamana tekabül ettiği için “nişan giysisi” olarak bilindi. 

BİR GECE ELBİSESİ DE SATIŞA SUNULDU 

Müzayede kapsamında Diana’nın giydiği Faslı modacı Jacques Azagury tarafından tasarlanan bir gece elbisesinin de 100 bin ile 200 bin dolar arasında satışa sunulacağı belirtildi. Bluzu, Diana’nın düğününde giydiği ünlü gelinliği de modacı David ve Elizabeth Emanuel tasarlamıştı.

Kaynak: CNN Türk
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...