Tgrt Haber

Trump seçim kampanyasına başladı: Yarım kalmış olan işimi tamamlayacağız

30 Ocak 2023 07:45 - Güncelleme : 30 Ocak 2023 08:00
Trump seçim kampanyasına başladı: Yarım kalmış olan işimi tamamlayacağız

Son dakika haberi: 2024 yılında düzenlenecek olan ABD seçimlerinde yeniden aday olacağını duyuran ABD eski Başkanı Donald Trump saha çalışmalarına başladı. Seçim kampanyasını başlatan ve ‘çok daha kızgın ve kararlıyım’ diyen Trump, “Yarım kalmış olan Amerika'yı yeniden harika yapma işini tamamlayacağız” dedi.

ABD seçimlerinde heyecan şimdiden başladı. 2024​ yılında gerçekleşecek olan başkanlık seçimlerinde aday olacağını duyuran ABD eski Başkanı Donald Trump​, kampanyasına start verdi. Sahaya inerek halkla temas kuran Trump, South Carolina'daki ekibinin tanıtımını yaptı. “Beraber yarım kalmış olan Amerika'yı yeniden harika yapma görevimizi tamamlayacağız” diyen Trump, New Hampshire'da Cumhuriyetçilerin yıllık toplantısına katıldığı toplantıda "Miting yapmıyor, kampanya yürütmüyor belki de enerjisi kalmadı' diyenler var ama şimdi çok daha kızgınım ve daha kararlıyım" ifadelerini kullandı.

Kampanya merkezini Florida Palm Beach'de kuran Trump, seçim ekibini kurmuş ve destekçileri ile tekrar irtibata geçmeye başlamıştı.

BIDEN’DAN FARKLI POLİTİKALAR

Trump, New Hampshire'da göç ve suçla mücadele politikalarının, Başkan Joe Biden​'ın politikalarına tamamen zıt olacağını vurguladı. Şu ana kadar Cumhuriyetçilerden başkan adaylığını açıklayan tek isim Trump olsa da muhtemel rakipleri arasında Florida Valisi Ron DeSantis​, Eski Başkan Yardımcısı Mike Pence, Eski South Carolina Valisi ve Eski BM Büyükelçisi Nikki Haley'nin isimleri öne çıkıyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...