Tgrt Haber

Halil Umut Meler'e atılan yumruğun ardından 4 büyük takımın hisseleri düştü

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
12 Aralık 2023 10:06 - Güncelleme : 12 Aralık 2023 10:24
Halil Umut Meler'e atılan yumruğun ardından 4 büyük takımın hisseleri düştü

Dün akşam hakem Halil Umut Meler’e yapılan yumruklu saldırının ardından 4 büyüklerin hisseleri bugün güne düşüşle başladı.

Dün Süper Lig’de oynana Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda skandal bir olay yaşandı. Ankaragücü​ Başkanı Faruk Koca​, maçın orta hakemi Halil Umut Meler’e yumruk attı. Meler'e yumruk attıktan sonra rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Ankaragücü Başkanı Koca tedavisinin ardından sabah saatlerinde taburcu edildi. Koca ile saha içinde yaşanan olay sırasında Meler'e tekme atan yanındaki 2 kişinın yanı sıra 6 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi. 

Borsada işlem gören 4 büyük kulüp Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un dünkü olayların ardından hisseleri güne düşüşle başladı. Fenerbahçe hisseleri kapanışa göre güne yüzde 3,1 düşüşle 108,70 puandan başladı.

Galatasaray hisseleri yüzde 2,51 gerilemeyle 7,40 puandan açılırken, Beşiktaş hisseleri yüzde 1,23 gerilemeyle 48 puandan ve Trabzonspor hisseleri de yüzde 2,39’luk düşüşle 2,85 puandan başladı.

NE OLMUŞTU?

Trendyol Süper Lig​'in 15. haftasında MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor​'u konuk etti. Müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 berabere biterken iki takım da maçı 10 kişi tamamladı. Mücadelenin hakemi Halil Umut Meler​, son düdüğü çalmasının ardından saha içi bir anda karıştı.

MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakemlerin orta alana koşarak Halil Umut Meler'e yumruk attı. Yere düşen Meler, daha sonra arbede arasında kaldı. Güvenlik güçleri sahaya girerek olayı kontrol altına aldı. Hakem Halil Umut Meler ve yardımcıları, çevik kuvvet ekiplerinin desteğiyle sahadan çıkartıldı.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...