Tgrt Haber

Ali Koç’tan ‘transfer’ açıklaması: Eksiğimiz var, alacağız

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TRT Spor
01 Eylül 2023 21:00 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 21:06
Ali Koç’tan ‘transfer’ açıklaması: Eksiğimiz var, alacağız

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, eksikleri olduğunu belirterek 6 numara bölgesine transfer yapacaklarını söyledi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 6 maçta 6 galibiyetle grup aşamasına yükselen Fenerbahçe; Ludogorets, Spartak Trnava​ veNordsjaelland ile eşleşti.

Sarı-lacivertlilerin Avrupa’daki kaderini belirleyecek kuraların ardından Fenerbahçe​ Başkanı Ali Koç, açıklamalarda bulundu.

“ÜLKEMİZİ İLK 10’DA TUTMAK ÇOK ÖNEMLİ”

Kanarya’nın kurasını TRT Spor’a değerlendiren ve transfer konusuna değinen Koç, şöyle konuştu:

“Bu seneki 1 numaralı motivasyonumuz, ülkemizi ilk 10’da tutmak. Bu çok önemli, bunu yapacak gücümüz olduğunu düşünüyorum. 3 takımız.

Geçen sene 20’nci başladık Avrupa’da, sezon sonuda 12’ye kadar geldik. 8; 9, en kötü 10’da bitirmemiz lazım. Çeyrek, yarı final görürsek her şey olabilir.

“6 NUMARA EKSİĞİMİZ VAR”

Bu sene transferde son 5 senenin en doğru tercihlerini yaptık diyebiliriz. Bir 6 numara eksiğimiz var. Önümüzdeki 2 gün içerisinde bitirebilirsek Avrupa’ya yazdırırız, bitiremezsek de bir 15 günümüz var.

Avrupa’da oynayamaz belki ama bize gerçek, sağlam bir 6 numara lazım. Defansif bir 6 numara ihtiyacımız var. Bakalım, neler olacağını göreceğiz.”

Kaynak: TRT Spor

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...