Tgrt Haber

Arda Güler'in yanına bir Türk yıldız daha! Real Madrid kanca attı

03 Ağustos 2023 11:07 - Güncelleme : 03 Ağustos 2023 11:47
Arda Güler'in yanına bir Türk yıldız daha! Real Madrid kanca attı

İspanyol devi Real Madrid, Fenerbahçe'den Arda Güler'i kadrosuna katarak Türkiye'de ve Avrupa'da büyük ses getirdi. Eflatun-beyazlıların, Arda Güler'in ardından bir Türk genç yıldız adayıyla daha ilgilendiği ve yakın takibe aldığı iddia edildi.

Fenerbahçe​ altyapısında yetişen Arda Güler​, Avrupa'dan dev takımların ilgisinin ardından tercihini Real Madrid​'den yana kullandı. İspanyol devinin, Arda Güler sonrası bir Türk yıldızı daha kadrosuna katmak istediği öne sürüldü.

YENİ HEDEF SEMİH KILIÇSOY

İspanya basınında yer alan habere göre; Real Madrid, Semih Kılıçsoy'u yakın takibe aldı. Semih Kılıçsoy'un "Süper Lig'in yeni mücevheri" olarak bahsedildiği haberde, genç futbolcuyla Sevilla'nın da ilgilendiği ifade edildi.

Real Madrid'in Semih Kılıçsoy için yaz transfer döneminde de hamlede bulunabileceği ancak genç oyuncunun A takım seviyesi için yeterli görülmediği vurgulandı.

Real Madrid'in genç oyuncuyu transfer etmesi halinde ilk olarak Real Madrid Castilla'da Raul Gonzalez'in yanında değerlendireceği kaydedildi.

BEŞİKTAŞ​ TARİHİNE GEÇTİ

17 yaşındaki genç golcü geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ın Tirana ile oynadığı maçta tarihe geçmişti.

83. dakikada oyuna girdiği maçta fileleri havalandıran Semih Kılıçsoy, Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarında gol atan en genç oyuncu unvanını elde etti.

Genç yıldızın Beşiktaş ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. Semih Kılıçsoy'un güncel piyasa değeri 175 bin Euro civarında gösteriliyor.

Arda Güler'in yanına bir Türk yıldız daha! Real Madrid kanca attı

CARLO ANCELOTTI'DEN ARDA GÜLER AÇIKLAMASI: "18 YAŞINDA BİR UZAYLI"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler'in talihsiz sakatlığının ciddi olmadığını söyledi.

Ancelotti açıklamasında, "Tıbbi açıdan konuşmak oldukça zor ama çok ciddi değil. Menisküste küçük bir problem var ve ameliyat olup olmayacağını değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca İtalyan teknik adam, Yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan milli oyuncu Arda Güler'in yeteneğini beğendiğini dile getirerek “Arda Güler, 18 yaşındaki bir uzaylı.” benzetmesinde bulundu.

KAMPTAN AYRILMIŞTI

Arda Güler, 22 Temmuz'da sağ dizinden bir sakatlık yaşamış ve 24 Temmuz'da Milan'la oynanan ilk hazırlık maçında forma giyememişti. Real Madrid'in 27 Temmuz'daki Manchester United maçında yedek kulübesinde yer alan Arda Güler, sakatlığı sebebiyle ABD kampından ayrılmıştı.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Skorer
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...