Tgrt Haber

Benzema'nın yanına Aboubakar! Araplar serbest kalma maddesini ödeyecek

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
15 Kasım 2023 13:27 - Güncelleme : 15 Kasım 2023 14:02
Benzema'nın yanına Aboubakar! Araplar serbest kalma maddesini ödeyecek

Beşiktaş'taki görevinden ayrılan eden Burak Yılmaz'ın iddiaları, sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalması nedeniyle gündemden düşmeyen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli golcüye talip çıktığı ve Suudi ekibinin serbest kalma maddesini ödemeye olumlu baktığı öne sürüldü. İşte detaylar...

Geçtiğimiz sezonun devre arasında Wout Weghorst’un Manchester United’a transferi sonrası Al Nassr’dan bedelsiz olarak kadroya katılan Vincent Aboubakar​, kısa sürede takıma önemli katkı sağlamıştı.

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

Deneyimli futbolcu, yeni sezona da fırtına gibi girip 18 maçta 11 gol ve 3 asistle beğeni topladı.

Ancak son karşılaşmalarda yaşadığı sakatlıklardan dolayı takımını yalnız bırakan Kamerunlu futbolcu, son olarak UEFA Konferans Ligi’nde Bodo’yla oynanan maç öncesi ısınmaya çıktığı sırada yeniden problem yaşamış ve forma giyememişti.

SUUDİLER PEŞİNDE! BENZEMA'NIN YANINA ABOUBAKAR

Yıldız futbolcuyla ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Fanatik'in haberine göre; Suudi Arabistan ekibi Al-Ittihad, Beşiktaş'ın Kamerunlu golcüsü Vincent Aboubakar​ ile ilgileniyor.

Arap kulübünün, Fransız süperstar Karim Benzema’nın yanına Aboubakar’ı düşündüğü belirtildi.

SERBEST KALMA BEDELİ ÖDENECEK

Vincent Aboubakar’ın temsilcilerinin, Al-Ittihad’a oyuncunun kontratında 6.5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesinin bulunduğunu ilettiği ve Arap kulübünün de bu rakamı karşılamaya olumlu baktığı ifade edildi.

MAAŞ PAZARLIĞINDA ANLAŞMA YAKIN

Aboubakar’ın maaş olarak 5 milyon Euro’luk talebinin olduğu, Al-Ittihad’ın ise 4 milyon Euro artı bonus teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Maaş pazarlığında aradaki farkın kısa süre içinde kapanması bekleniyor.

SAKATLIK ENDİŞESİ

Sakatlık endişesi yaşayan Aboubakar’ın tam olarak hazır halde olmadan görev yapmak istemediği için siyah-beyazlı formadan uzak kaldığı belirtiliyor.

Kaynak: Fanatik
Sonraki Haber Yükleniyor...