Tgrt Haber

'Beşiktaş istedi, öncelik Galatasaray'da!'

01 Temmuz 2023 12:00 - Güncelleme : 01 Temmuz 2023 12:27
'Beşiktaş istedi, öncelik Galatasaray'da!'

Galatasaray altyapısından yetişen Erencan Yardımcı, Alanyaspor'da ligin son haftalarında gösterdiği performansla dikkat çekmişti. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'dan Erencan Yardımcı'nın Beşiktaş'a transferi hakkında açıklama geldi.

Spor Toto 1. Lig'de geçtiğimiz sezon Süper Lig şansını play-offlarda kaybeden Eyüpspor​'un geçtiğimiz sezon Alanyaspor​'a kiraladığı Erencan Yardımcı ile Beşiktaş​'ın ilgilendiği ifade edildi.

BAŞKAN RESMEN AÇIKLADI: "BEŞİKTAŞ İSTİYOR"

Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'dan Erencan Yardımcı ile ilgili transfer iddiaları hakkında açıklama geldi.

Ajansspor'a konuşan Murat Özkaya, "Erencan Yardımcı'yla Beşiktaş istiyor. Ancak Erencan bu sezon takımımızda kalacak. Erencan'dan faydalanacağız" dedi.

TRANSFERDE ÖNCELİK GALATASARAY​'DA

Özkaya, Erencan Yardımcı konusunda Galatasaray'ın önceliği olduğunu da ifade etti.

SÖZLEŞMESİ 2025'TE BİTİYOR

2020-2021 sezonunun devre arasında Galatasaray'dan 479 bin Euro bonservis bedeli karşılığında Eyüpspor'a transfer olan 21 yaşındaki genç forvet, kiralık olarak gittiği Süper Lig ekibi Alanyaspor'da 18 maçta 4 gol atarken 1 de asist yaptı.

Erencan Yardımcı'nın Eyüpspor'la sözleşmesi Haziran 2025'e kadar devam ediyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...