Tgrt Haber

Beşiktaş'a tanıdık kanat: Kartal'dan Matias Vargas'a teklif

20 Temmuz 2023 14:24 - Güncelleme : 20 Temmuz 2023 14:33
Beşiktaş'a tanıdık kanat: Kartal'dan Matias Vargas'a teklif

Son olarak Nathan Redmond'un kariyerine İngiltere'ye devam etmesiyle kanat bölgesinde bir açık daha yaşayan Beşiktaş, bir dönem Süper Lig'de Adana Demirspor forması giyen Matias Vargas için Çin ekibi Shanghai Port'a teklifte bulundu.

Savunmasını Lyanco transferiyle güçlendiren Beşiktaş​'ta Nathan Redmond'dan açılan kanat boşluğu da doldurulmaya çalışılıyor. Savunma bölgesini imzası da beklenen isimlerle birlikte sağlama alan Kartal, gözünü hücum bölgesine dikti.

BEŞİKTAŞ'TAN KULÜBÜNE TEKLİF

beIN SPORTS'ta yer alan habere göre Beşiktaş, son olarak Çin'de Shanghai Port forması giyen Arjantinli kanat oyuncusuMatias Vargas için kulübüne transfer teklifinde bulundu.

18 GOLDE DİREKT KATKISI VAR

Süper Lig’in 2021-22 sezonunda Adana Demirspor forması giyen 26 yaşındaki Arjantinli oyuncu, ligde çıktığı 36 karşılaşmada 5 gol ve 13 asistle 18 gole direkt etki etti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...