Tgrt Haber

City Futbol Grup Süper Lig'den takım satın alıyor

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fanatik
23 Ağustos 2023 15:05 - Güncelleme : 23 Ağustos 2023 15:15
City Futbol Grup Süper Lig'den takım satın alıyor

City Futbol Grup, Süper Lig'den bir kulübü satın almak için görüşmelere başladı. Ünlü futbol grubunun alacağı futbol kulübünün hangisi olacağı henüz netlik kazanmadı. İşte detaylar...

Trendyol Süper Lig​'de ilk iki hafta geride kalırken sürpriz bir haber gündeme bomba gibi düştü.

İngiliz devi ve son Şampiyonlar Ligi şampiyonu Manchester City'nin de sahibi olduğu City Futbol Grubu Türkiye​'den bir Süper Lig takımı almak için görüşmelere başladı.

Yakup Çınar'ın haberine göre; Görüşmeler gizlilik çerçevesinde devam ederken tarafların anlaşmaya vardığı ve anlaşmanın kısa süre içinde açıklanacağı belirtildi.

CİTY FUTBOL GRUBU'NUN SAHİP OLDUĞU TAKIMLAR

City Football Group'un sahipleri, Abu Dhabi United Group ile birlikte Çinli China Media Capital ve CITIC Capital'dir.

City Futbol Grup bünyesinde olan kulüpler ise şu şekilde: Manchester City, New York City, Melborne City, Yokohama F. Marinos, Montevideo City Torque, Girona FC, Schuan Jiuniu, Mumbai City FC, Lommel SK, Esparence Sportive Troyes, Palermo, Bahia, Club Bolivar City.

City Football Group hakkında...

GÖZTEPE'Yİ SPORT REPUBLİCE SATIN ALMIŞTI

Göztepe Spor Kulübünün yüzde 70'lik hissesi Sport Republice şirketi tarafından satın alınmıştı. Şirketin sahibi Rasmus Ankersen, Türk sporuna yatırım yapan ilk yabancı isim oldu. Ankersen aynı zamanda Premier Lig ekibi Southampton'ın da sahibi konumunda...

Eğer bu alım gerçekleşirse City Futbol Grup ülkemizde takım satın alan 2. yabancı yatırımcı olacak.

Kaynak: Fanatik
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...