Tgrt Haber

David Beckham yuvaya dönüyor! İşte yeni görevi

Editör: Boran Denizeri / Kaynak: TGRT Haber
10 Ekim 2023 13:22 - Güncelleme : 10 Ekim 2023 14:03
David Beckham yuvaya dönüyor! İşte yeni görevi

Manchester United'ın efsane futbolcusu David Beckham'nın kulüpte elçilik görevi almak üzere geri dönebileceği iddia edildi. İşte detaylar...

İngiliz spor basınında orataya atılan iddiaya göre David Beckham​'ın efsane olduğu Manchester United​'a yeniden geri dönebileceği öne sürüldü.

ELÇİLİK GÖREVİ YAPACAK

İngiliz basının haberine göre; Kulübü satın almak için büyük bir yarışın içinde olan Şeyh Jassim'in Manchester United'ın başına geçmesiyle Inter Miami'nin sahibi olan Beckham'a elçilik görevi verebileceği kaydedildi.

MANCHESTER UNITED YORUMU GELMİŞTİ

David Beckham'ın yakın zamanda Manchester United'ın beklenen performansı bir türlü gösterememesiyle ilgili açıklamalarda bulunması, bu göreve getirileceğinin işareti olarak görüldü.

MLS​ EKİBİ INTER MIAMI'NİN SAHİBİ 

11 yıl Manchester United forması giyerek kulübün sembollerinden biri olan David Beckham, ABD'de Inter Miami kulübünün sahibi olarak futbol dünyasında adından söz ettirmeye devam ediyor.

BECKHAM'IN MANCHESTER UNITED KARNESİ

Manchester United altyapısında futbola başlayan David Beckham, 1994/1995 sezonundan 2003/2004 sezonuna kadar Kırmızı Şeytanlar lakaplı kulübün formasını giydi.

İngiliz ekibiyle 388 maça çıkan Beckham, takımına 85 gol, 109 asistlik katkı sağladı. İngiliz futbolcu, 1 Temmuz 2003 tarihinde 37.50 milyon Euro bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer oldu.

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...