Tgrt Haber

Galatasaray'dan sürpriz yerli atağı: Yunus Akgün'e alternatif bulundu

14 Haziran 2023 10:53 - Güncelleme : 14 Haziran 2023 11:05
Galatasaray'dan sürpriz yerli atağı: Yunus Akgün'e alternatif bulundu

Transfer çalışmalarına hız veren şampiyon Galatasaray, Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı'yı listesine aldı. İddiaya göre; Başarılı kanat oyuncusu, Yunus Akgün'ün alternatifi olarak kadroya katılmak isteniyor.

Sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken Galatasaray​, Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk ipini göğüslemeyi başarmıştı. Dursun Özbek yönetimi, gelecek sezonun kadro planlaması doğrultusunda hazırlıklarına başlarken transferde gaza basıldı.

YUSUF SARI​ SÜRPRİZİ: HAREKETE GEÇİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) verdiği karara göre yabancı kuralı, önümüzdeki sezonda da 8+3 şeklinde uygulanmaya devam edecek. Sarı-kırmızılılar yabancı kuralının da etkisiyle transferde yerli futbolculara yöneldi.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray, Adana Demirspor'da forma giyen Yusuf Sarı'yı listesine aldı. Dursun Özbek yönetimi, transfer için harekete geçti.

Galatasaray'dan sürpriz yerli atağı: Yunus Akgün'e alternatif bulundu

YUNUS AKGÜN​'ÜN ALTERNATİFİ OLACAK

24 yaşındaki kanat oyuncusunun Yunus Akgün'ün alternatifi olarak düşünüldüğü kaydedildi.

Yunus Akgün, bir önceki sezon Adana Demirspor'da kiralık olarak forma giymiş ve gösterdiği etkili performansla dikkat çekmişti.

Bu sezon kadroda tutulan ve yabancı sınırını da düşünerek sağ kanatta formayı vermemesi beklenen Yunus Akgün, istenilen seviyeye bir türlü çıkamadı ve formasını Milot Rashica'ya kaptırarak yedek kulübesine hapsoldu.

7 GOL - 6 ASİST

Fransa'nın Marsilya takımında yetişen Yusuf Sarı, Clermont'taki kiralık döneminin ardından Trabzonspor'a imza attı. 20 Kasım 1998 doğumlu Yusuf Sarı, Çaykur Rizespor'a bedelsiz olarak gitti, bu sezon başında ise Adana Demirspor'un yolunu tuttu.

Bu sezon Adana Demirspor'da 33 karşılaşmada görev alan Yusuf Sarı, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 6 defa asist yapan 24 yaşındaki sağ kanat, 3 maçta sarı kart, 1 maçta ise kırmızı kart gördü.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...