Tgrt Haber

Fenerbahçe kadroda düşünmüyordu: Crespo'nun menajeri kulüp bulamadı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: Sports Digitale
01 Eylül 2023 21:48 - Güncelleme : 01 Eylül 2023 21:52
Fenerbahçe kadroda düşünmüyordu: Crespo'nun menajeri kulüp bulamadı

Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen Portekizli orta saha Miguel Crespo’nun menajeri, oyuncusuna kulüp bulamadı.

Bu sezon kadrosuna kattığı yıldızlar kadar oyuncu satışından elde ettiği gelirle de sıkça gündeme gelen Fenerbahçe’de 10 yabancıyla yollar ayrıldı.

Yaz transfer döneminde Attila Szalai​, Bruma​, Diego Rossi​, Mergim Berisha, Willian Arao, Gustavo Henrique, Samatta, Enner Valencia, Dimitrios Pelkas ve Joao Pedro ile yollarını ayıran sarı-lacivertlilerde kadroda düşünülmeyen isimlerden biri de Miguel Crespo​ oldu.

MENAJERİ KULÜP BULAMADI

Sports Digitale’den Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre Miguel Crespo’nun menajeri, Portekizli futbolcuya kulüp bulamadı.

Fenerbahçe’den kendisine kulüp bulmasının istenmesi üzerine devreye giren menajer Domingos Lopes’in girişimlerinin hepsi sonuçsuz kaldı.

AVRUPA’DA TRANSFERİN SON SAATLERİ

Öte yandan Avrupa’nın başta İngiltere, İspanya, Fransa, Portekiz ve İtalya olmak üzere önemli liglerinde transfer 1 Eylül’de sona eriyor. Portekizli futbolcu, transfer olması halinde Avrupa dışında forma giyecek.

65 MAÇTA 4 GOL, 6 ASİST

Fenerbahçe’nin 2021-22 sezonunda Portekiz ekibi Estoril Praia’dan 1.5 milyon Euro bedelle kadrosuna kattığı Crespo, sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda çıktığı 65 maçta 4 gol ve 6 asist ile oynadı.

Kaynak: Sports Digitale

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...