Tgrt Haber

Fenerbahçe, Mert Müldür transferini resmen açıkladı!

02 Ağustos 2023 21:47 - Güncelleme : 02 Ağustos 2023 21:47
Fenerbahçe, Mert Müldür transferini resmen açıkladı!

Fenerbahçe, bir süredir transferi için görüşmeler gerçekleştirdiği milli futbolcu Mert Müldür ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Transfer​ sezonunun başarılı ekiplerinden Fenerbahçe​, İtalya’da Sassuolo​ forması giyen Mert Müldür’ün transferi için anlaşma sağlandığını duyurdu.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1686809288994324480

Sarı-lacivertlilerin resmi sitesinden yapılan açıklama şöyle oldu:

"Kulübümüz, milli futbolcu Mert Müldür’ün transferi konusunda Sassuolo kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 24 yaşındaki sağ bek kendisini 4 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki ile Sportif Direktörümüz Mario Branco da yer aldı.

İmzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulunan oyuncumuz Mert Müldür​, “Öncelikle böyle büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. İnşallah herkes için hayırlısı olur ve taraftarlarımıza güzel maçlar izlettiririz. Çok gururlandım ve onurlandım. Taraftarlarımızla kavuşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.” dedi.

Mert Müldür’e  ‘Ailemize hoş geldin’ diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...