Tgrt Haber

Fenerbahçe'de 40 milyon Euro'luk Japon kaleci

26 Haziran 2023 17:16 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 17:23
Fenerbahçe'de 40 milyon Euro'luk Japon kaleci

Bu sezon şampiyonluğu ezeli rakibine kaptıran Fenerbahçe gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak istiyor. Sarı-lacivertliler bu doğrultuda transfer çalışmalarına hız verdi. Kanarya, 40 milyon Euro serbest kalma bedeli bulunan Japon kalecinin peşine düştü.

Gelecek sezon için şimdiden iki oyuncuyu kadrosuna katan Fenerbahçe​, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sarı-lacivertliler, transfer​ listesine 40 milyon Euro'luk Japon​ kaleciyi ekledi.

Milliyet'in A Bola'ya dayandırdığı habere göre; Transfer çalışmalarına hız veren Fenerbahçe'nin, Portimonense forması giyen Japon file bekçisi Kosuke Nakamura'yı listesine aldı.

Haberin detayında Portimonense'nin Fransız ekibi Olympique Lyonnais'in Kosuke Nakamura için yaptığı 3.5 milyon Euro'luk teklifi reddetti.

40 MİLYON EURO'LUK SERBEST KALMA BEDELİ VAR!

Kosuke Nakamura, geride kalan sezonda toplam 32 resmi maça çıktı. 28 yaşındaki file bekçisi bu maçlarda kalesinde 49 gol gördü.

Japon kalecinin sözleşmesinde, 40 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...