Tgrt Haber

Her yol Kartal'a: Fenerbahçe'nin yeni hocası açıklanıyor!

26 Haziran 2023 15:18 - Güncelleme : 26 Haziran 2023 15:33
Her yol Kartal'a: Fenerbahçe'nin yeni hocası açıklanıyor!

Fenerbahçe'de yaşanan teknik direktör belirsizliği son buluyor... Sarı-lacivertlilerin yeni hocasının İsmail Kartal olması beklenirken resmi açıklamanın 2 Temmuz'dan önce yapılması ve yeni sezon hazırlıklarına Kartal önderliğinde başlanması planlanıyor.

Fenerbahçe’de sezon açılışı yaklaşırken teknik adam sorunun hala çözülmemiş olması huzursuzluğa neden oluyor...

Hürriyet'in haberine göre; Sarı-lacivertlilerde teknik direktör adayları arasında gösterilen ve yönetimin görüşme yaptığı iddia edilen Abdullah Avcı’ya camia ve taraftalar sert tepki gösterirken rota yeniden İsmail Kartal​'a dönüyor.

ARABİSTAN'DAN DÖNÜNCE İMZAYI ATACAK

UEFA Konferans Ligi’nde rakibi belli olan ve ilk maçına 27 Temmuz’da çıkacak olan Kanarya’da sezon planlamasının yapılabilmesi için teknik direktör konusunun bir an önce çözülmesi beklenirken halen hacda olan İsmail Kartal’ın bayramdan sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

1 TEMMUZ'DA AÇIKLANACAK!

A Spor'un haberine göre de, Fenerbahçe​, son olarak İsmail Kartal’da karar kıldı. Sarı-lacivertlilerin İsmail Kartal’ı en geç 1 Temmuz’da açıklayacağı belirtildi.

Kanarya'nın yeni sezon hazırlıklarına 2 Temmuz'da başlayacağı ifade ediliyor.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...