Tgrt Haber

Fenerbahçe'den Juventus efsanesine teklif: İlk temas kuruldu

14 Temmuz 2023 14:18 - Güncelleme : 14 Temmuz 2023 14:20
Fenerbahçe'den Juventus efsanesine teklif: İlk temas kuruldu

Savunmada son olarak Becao’yla anlaşan Fenerbahçe’nin, Juventus’un efsane stoperi Leonardo Bonucci’yle temasa geçti iddia edildi. İtalyan yıldızın, sarı-lacivertli ekibin teklifini ailevi sebeplerden ötürü reddettiği öne sürüldü.

Stoper​ mevkiinde anlaştığı Becao’yla tandem kurabilecek bir savunmacı arayışında olan Fenerbahçe’nin, Juventus’un yıldız savunmacısı Leonardo Bonucci’ye sözleşme teklif ettiği iddia edildi.

SÖZLEŞMESİ VAR; KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR

İtalyan gazeteci Nicolo Schira’nın haberine göre İtalyan ekibiyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen kadroda düşünülmeyen 36 yaşındaki stopere bu hafta iki takım teklifte bulundu.

Bu takımlardan birinin Suudi Arabistan’dan bir kulüp; diğerinin ise Fenerbahçe​ olduğu belirtildi. Deneyimli stoper, iki teklifi de reddetti.

KARİYERİ BOYUNCA İTALYA DIŞINA ÇIKMADI

Profesyonel futbol hayatına 2006’da başlayan İtalyan yıldız, kariyeri boyunca ülkesinin dışında forma giymedi.

LAZIO, OPSİYONLARI ARASINDA

Deneyimli stoperin bu sezonda da ülke dışına çıkmayacağı; teknik direktörlüğünü Maurizio Sarri’nin yaptığı Lazio’ya transfer olma ihtimalinin bulunduğu öne sürüldü.

"JUVENTUS'TA YAPTIKLARIMDAN GURUR DUYUYORUM"

Geçen mayıs ayında açıklamada bulunan Bonucci, Juventus​ ile sözleşmesinin sona ereceği Haziran 2024’te emekliye ayrılacağını duyurmuştu.

Siyah-beyazlı kulübün efsane savunmacısı, açıklamasında, “Bir yıl içinde emekli olacağım, böylelikle bir savunmacının dönemi sona erecek. Juventus’ta yaptıklarımdan gerçekten gurur duyuyorum” diye konuşmuştu.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...