Tgrt Haber

Fenerbahçe'ye Emre Mor piyangosu: İtalya'dan dev teklif!

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
26 Ağustos 2023 16:59 - Güncelleme : 26 Ağustos 2023 17:12
Fenerbahçe'ye Emre Mor piyangosu: İtalya'dan dev teklif!

Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'de bu sezon yapılan yüksek profilli transferlerin ardından geleceği merak konusu olan Emre Mor'un talipleri artıyor. Genç oyuncu için son olarak Serie A ekibi Cagliari devreye girdi. Emre Mor'a gelen teklif ortaya çıktı. İşte detaylar...

Bu sezon yaptığı transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe​'de ayrılan oyuncusu sayısı da her geçen gün artıyor. 14 oyuncuyla yollarını ayıran sarı-lacivertli takımda 15. ismin Emre Mor​ olacağı iddia edildi.

İtalyan medyasından Tutto Cagliari​'de yer alan habere göre, Cagliari, Fenerbahçe'nin futbolcusu Emre Mor için 6,5 Milyon Euro'luk teklif sundu. Oyuncunun menajerinin anlaşmayı tamamlamak üzere İtalya'ya gittiği iddia edildi.

Şu anda sakatlığı bulunan yıldız futbolcuyu transfer​ etmek isteyen kulüpler bir bir Fenerbahçe'nin kapısını çalıyor. Genç yıldızın yeni takımının hangisi olacağı merak edilirken İtalya ihtimalinin bir hayli güçlendiği de belirtiliyor.

41 MAÇTA FORMA GİYDİ

Emre Mor, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de 41 maça çıktı. 16 kez ilk 11'de maça başlayan 26 yaşındaki futbolcu genelde oyuna sonradan dahil oldu.

Başarılı futbolcu 6 gol 3 asistlik performans gösterdi.

KARAGÜMRÜK'TE PARLADI

Galatasaray'da kendini gösteremeyen Emre Mor, Fatih Karagümrük'e transfer olarak Volkan Demirel ile bir anda yıldızını yeniden parlatmış ve Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...