Tgrt Haber

Galatasaray milli takımın yıldızına kanca attı

15 Haziran 2023 13:32 - Güncelleme : 15 Haziran 2023 13:43
Galatasaray milli takımın yıldızına kanca attı

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterme hedefinle olan şampiyon Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Sol beke takviye yapmak isteyen Galatasaray, milli takımın yıldızının peşine düştü.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğa uzanan Galatasaray​, Şampiyonlar Ligi​ için yüksek profil ve kaliteli bir kadro kurmak istiyor.

Geride bıraktığımız sezonda en çok sol bek​ bölgesinde sıkıntı yaşayan Galatasaray'ın, söz konusu mevki için milli futbolcunun peşinde olduğu ifade edildi.

MERT MÜLDER HAMLESİ

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre, Galatasaray'ın belirlediği 4 sol bek adayından biri Mert Müldür...

Asıl bölgesi sağ bek olan Mert Müldür'ün sol bekte de görev alabildiği ve Sacha Boey'un ayrılık ihtimaline karşın Mert Müldür'ün Galatasaray için çok yönlü bir çözüm olabileceği kaydedildi.

Haberin detayında Galatasaray'ın Mert Müldür için geçen yıl da devreye girdiği ancak Sassuolo'nun astronomik talepleri sonrası transferin gerçekleşmediği belirtildi.

SADECE 3 MAÇTA OYNAYABİLDİ

Haberde, Galatasaray'ın diğer sol bek adaylarının Angelino, Nuno Tavares ve Alex Sandro olduğu vurgulandı.

Bu sezon yaşadığı sakatlık sebebiyle formasından uzak kalan Mert Müldür, Serie A'da 2, İtalya Kupası'nda ise 1 maça çıkabildi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...