Tgrt Haber

Galatasaray'a Lucas Torreira'dan kötü haber

07 Temmuz 2023 08:34 - Güncelleme : 07 Temmuz 2023 08:46
Galatasaray'a Lucas Torreira'dan kötü haber

Süper Lig şampiyonu Galatasaray, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürürken Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City ile yapılan ilk hazırlık maçında Lucas Torreira'yı kaybetti. Sakatlanan yıldız oyuncunun sağlık durumu hakkında resmi internet sitesinden bir açıklama yapıldı. İşte Torreira'nın dönüş tarihi...

Galatasaray​, Kocaeli'de Türk iş insanı Acun Ilıcalı​'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekibi Hull City​ ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan Lucas Torreira​'nın sol diz iç yan bağında 2. derece zorlanma ve kemik ödemi tespit edildiğini açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray Futbol A Takımı'mızın Hull City ile oynadığı hazırlık maçında aldığı darbe sonucu sol dizinde esneme olan oyuncumuz Lucas Torreira'nın bugün sponsor hastanemizde çekilen MR'ında iç yan bağında 2. derece zorlanma ve dizinde kemik ödemi tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır." denildi.

Hull City maçı sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Lucas Torreira, "Her şey güzel olacak" ifadelerini kullandı.

3 HAFTA YOK!

Ajansspor'un haberine göre; Lucas Torreira yaklaşık olarak üç hafta sahalardan uzak kalacak.

Yıldız orta sahanın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında sahada olup olmayacağı tedavinin gidişatına göre netlik kazanacak.

GEÇEN SEZON 34 MAÇTA FORMA GİYDİ

8 Ağustos 2022 tarihinde İngiliz ekibi Arsenal'den 6 milyon Euro karşılığında transfer edilen Uruguaylı yıldız, geçen sezon forma giydiği 34 maçta 1 gol kaydetti. Başarılı oyuncunun sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: Ajansspor

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...