Tgrt Haber

Galatasaray'a Nicolo Zaniolo'dan kötü haber

07 Ağustos 2023 11:13 - Güncelleme : 07 Ağustos 2023 11:29
Galatasaray'a Nicolo Zaniolo'dan kötü haber

Sakatlığı nedeniyle Rams Park'ta oynanan Zalgiris maçında forma giyemeyen İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo, Olimpija Ljubljana deplasmanına da götürülmeyecek. İşte detaylar...

Nicolo Zaniolo, Galatasaray​'ın 2. eleme turu rövanş maçında forma giyemedi.

Teknik Direktör Okan Buruk​, Dries Mertens​'in harika golüyle 1-0 kazanılarak tur atlanılan Zalgiris​ maçında oynamayamayan İtalyan yıldızın sakatlık nedeniyle kadroda yer almadığı söyledi.

TRANSFER İDDİALARI ARTTI!

Zaniolo'nun sakatlık nedeniyle oynamadığı açıklansa da yerli ve yabancı basında oyuncunun transfer görüşmeleri nedeniyle oynatılmadığı iddia edildi.

Al Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus, İtalyan devi Juventus ve İngiliz devi Tottenham, Nicolo Zaniolo'nun peşini bırakmış değil... Galatasaray, İtalyın yıldızı için 35 milyon Euro'luk serbest kalma bedelinin tamamını peşin ödenmesini talep ediyor.

SLOVENYA DEPLASMANINA GÖTÜRÜLMEYECEK!

Sağlık raporu açıklanmayan Nicolo Zaniolo'nun Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Olimpija Ljubljana deplasmanına götürülmeyeceği iddia edildi.

Fanatik gazetesinin haberine göre, Sakatlığını atlatamayan Nicolo Zaniolo, Slovenya'ya götürülmeyecek.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...