Tgrt Haber

Galatasaray’a Roma’dan ikinci darbe! Renato Sanches de İtalya yolunu tuttu

14 Ağustos 2023 20:09 - Güncelleme : 14 Ağustos 2023 20:39
Galatasaray’a Roma’dan ikinci darbe! Renato Sanches de İtalya yolunu tuttu

Galatasaray’ın uzun süredir ilgilendiği Leandro Paredes’i kadrosuna katan Roma, sarı-kırmızılıların Paredes transferinin ardından listesine aldığı Renato Sanches’i de renklerine bağladı.

Orta sahasına, hücum bölgesine yaptığı transferler kalitesinde bir oyuncu ile güçlendirmek isteyen Galatasaray; uzun süredir ilgilendiği Leandro Paredes’in Roma’ya transferinin ardından rotasını aynı kulüpte oynayan Renato Sanches’e çevirdi. Ancak Paredes’in ardından Portekizli futbolcu da Roma’ya transfer oldu.

Roma, Galatasaray’ın ilgilendiği Leandro Paredes’i bonservisiyle renklerine bağlarken; sarı-kırmızılıların yeni hedefi olan Renato Sanches’i de kiralık olarak kadrosuna dahil etti.

İtalyan gazeteci Fabrizio Romano’nun haberine göre Portekizli futbolcuyla 1 yıllık kiralık sözleşme imzalanırken; mukavelede Sanches’in maçların yüzde 60’ından fazlasından oynaması haline otomatik olarak devreye girecek 15 milyon Euro’luk satın alma opsiyonu yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...