Tgrt Haber

Galatasaray'da Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu: Fatih Karagümrük maçında oynayabilecek mi?

21 Nisan 2023 12:43 - Güncelleme : 21 Nisan 2023 12:50
Galatasaray'da Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu: Fatih Karagümrük maçında oynayabilecek mi?

Galatasaray'ın Alanyaspor'u deplasmanda 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada attığı golün ardından sakatlanan ve maçın ikinci yarısında teknik direktör Okan Buruk tarafından tedbir amacıyla oyundan alınan Mauro Icardi'nin son durumu belli oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray​'ın deplasmanda Corendon Alanyaspor​'u 4-1 mağlup ettiği karşılaşmada attığı golün ardından sakatlık yaşayan ve ikinci yarıda teknik direktör Okan Buruk​ tarafından oyundan alınan Mauro Icardi​ için iyi haber geldi.

Skorer'in haberine göre; Alanyaspor maçında arka adalesinden sakatlanan ve tedbir amaçlı olarak ikinci yarıya çıkarılmayan Mauro Icardi’nin durumunun beklendiği gibi ciddi olmadığı öğrenildi. Arjantinli golcünün, Fatih Karagümrük​ maçında takımdaki yerini alabileceği ifade edildi.

Icardi’nin maçın seyrine göre Beşiktaş derbisi düşünülerek 90 dakika oyunda tutulmayacağı da kaydedildi.

 

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...