Tgrt Haber

Galatasaray'ın Milot Rashica teklifi belli oldu

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Spor Arena
21 Nisan 2023 11:06 - Güncelleme : 21 Nisan 2023 11:55
Galatasaray'ın Milot Rashica teklifi belli oldu

Galatasaray’ın Norwich’ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica'nın takımda kalması için 2 ayrı teklif hazırladığı ifade edilirken Kosovalı yıldızın da kararını verdiği iddia edildi.

Galatasaray​'da gösterdiği performansla beğeni toplayan Milot Rashica​ için sarı-kırmızılı yönetim harekete geçti. Yöneticiler, Kosovalı oyuncuyu takımda tutmak için görüşmelere başladı.

Sezon başında Norwich City’den bir yıllığına kiralanan Kosovalı kanat oyuncusu ile devam etme kararı alan yönetim, İngiliz kulübüyle görüşmelere başladı. Sarı-kırmızılılar, Rashica için Norwich City​ Kulübü’ne 2 ayrı teklif paketi sundu.

Bir yıllığına kiralanan Milot Rashica için birinci plan, bonservisiyle satın almak. Bunun için Norwich City’ye 7.5 milyon Euro önerildi. İkinci plan ise satın alma​ opsiyonlu olarak yeniden kiralamak... İngiliz kulübü sezon sonu bu talebe cevap verecek.

SEZON SONU BEKLENİYOR

Teklifleri değerlendirmeye alan Norwich yönetimi, cevap vermek için sezonun tamamlanmasını bekliyor. Championship’te play-off’a kalma mücadelesi veren ve Premier Lig’e yükselmeyi amaçlayan kulüp, sonuca göre karar verecek. İngiliz kulübünün Premier Lig'e yükselememesi durumuda Galatasaray'ın teklifine olumlu yanıt vermesi bekleniyor.

Kaynak: Spor Arena
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...