Tgrt Haber

Galatasaray’ın ilgilendiği Marco Verratti, kadro dışı kaldı

Editör: Ozan Kılıç / Kaynak: TGRT Haber
18 Ağustos 2023 18:45 - Güncelleme : 18 Ağustos 2023 18:46
Galatasaray’ın ilgilendiği Marco Verratti, kadro dışı kaldı

Kadrosuna kattığı yıldızların kalitesinde 6 numara arayışında olan Galatasaray’ın ilgilendiği Marco Verratti ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. İtalyan yıldızın kulübü PSG, Verratti’yi Toulouse ile oynanacak maçın kadrosuna dahil etmedi.

Yaz transfer​ sezonunda dünyada ses getiren transferler gerçekleştiren Galatasaray​, frene basmayı düşünmüyor.

6 NUMARADA DA YILDIZ HEDEFİ

Kadrosunu Mauro Icardi, Angelino, Kerem Demirbay, Tete ve Wilfried Zaha gibi dünyaca ünlü yıldızlarla donatan sarı-kırmızılılar, 6 numara pozisyonuna da bu kalitede bir oyuncu arıyor.

İKİ ADAY ÇİZME'YE GİTTİ

Aslan’ın bu pozisyonda ciddi şekilde ilgilendiği isimlerden Leandro Paredes​ ve Renato Sanches, İtalyan ekibi Roma’nın yolunu tuttu. Alternatiflere yönelen Galatasaray’ın, yine bir PSG oyuncusu olan Marco Verratti ile ilgilendiği haberleri basında yer aldı.

FENERBAHÇE'NİN İLGİLENDİĞİ NAVAS KADRODA

Adı Suudi Arabistan kulüpleriyle de çokça kez anılan ancak transferi henüz gerçekleşmeyen Marco Verratti, PSG’nin Toulouse ile deplasmanda oynayacağı maçın kadrosuna dahil edilmedi.

Fenerbahçe’nin ilgilendiği öne sürülen kaleci Keylor Navas ve yeni transfer Marco Asensio 21 kişilik maç kadrosunda yerini alırken; 2012-13 sezonundan beri PSG forması giyen, Fransız ekibin adeta ‘emektarı’ olan Marco Verratti, maç kadrosuna dahil edilmedi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...