Tgrt Haber

İsmail Kartal çileden çıktı: Hazırlık maçında kırmızı kart gördü!

13 Temmuz 2023 07:35 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 07:46
İsmail Kartal çileden çıktı: Hazırlık maçında kırmızı kart gördü!

Rusya'da düzenlenen Pari Premier Cup'ta oynanan Fenerbahçe-Kızılyıldız maçı gergin anlara sahne oldu. Fenerbahçe'de sakatlanan Willian Arao maçı yarıda bırakırken hakeme sertlikle ilgili itirazlarda bulunan teknik direktör İsmail Kartal kırmızı kart gördü. Deneyimli teknik adam, maçın ardından hakeme sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe​ ile Kızılyıldız​ arasında oynanan ve Sırbistan ekibinin 3-1 üstünlüğüyle sona eren hazırlık maçı, gergin anlara sahne oldu.

Maçın hakeminin bir hazırlık maçında olmaması gereken aşırı sertliğe izin vermesi nedeniyle bazı pozisyonlardan sonra iki takım oyuncuları arasında gerginlikler yaşandı.

Fenerbahçe'de maça ilk 11'de başlayan Willian Arao​, maçın 20. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. Yerine İsmail Yüksek oyuna dahil oldu.

İsmail Kartal çileden çıktı: Hazırlık maçında kırmızı kart gördü!

İSMAİL KARTAL​ KIRMIZI KART GÖRDÜ!

Hakemin sertliğe izin vermesi ve rakip oyuncuların faulleri sebebiyle hakeme zaman zaman itirazlarda bulunan İsmail Kartal, 85. dakikada Osayi-Samuel'e yapılan faul sonrası adeta çileden çıktı ve itirazları sonucu ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek atıldı.

İsmail Kartal'ın yanı sıra Fenerbahçeli futbolcular da maç sırasında hakeme aynı konudan sık sık itirazlarda bulundu.

İsmail Kartal çileden çıktı: Hazırlık maçında kırmızı kart gördü!

"HAKEM REZALETİ VARDI"

İsmail Kartal, maçın ardından basın toplantısında hakemle ilgili sert ifadeler kullandı.

Kartal, "Bugünkü maçta hakem rezaleti vardı. Sanki kupa finali lig maçı gibi gerginlik vardı rakip takımda. Her şeyde hakemin üzerine çullandılar. Osayi-Samuel'in ayağını kıracaklardı. Rakipten atılması gereken oyuncular atılmıyor. Ben kırmızı görüyorum. Bu kadar sert oynayan bir takıma karşı hakemin de buna izin vermesini hayretlerle karşıladım. Hayatımda ilk kez böyle bir şey gördüm."

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...