Tgrt Haber

6 milyon Euro'ya alınmıştı: Sözleşmesi feshedildi! Yeni takımı belli oldu

13 Temmuz 2023 10:45 - Güncelleme : 13 Temmuz 2023 10:45
6 milyon Euro'ya alınmıştı: Sözleşmesi feshedildi! Yeni takımı belli oldu

Fenerbahçe, 2021-22 sezonunda 6 milyon Euro’ya transfer ettiği Ally Samatta’yla yollarını ayırıyor. Geçen sezon Genk’te kiralık oynayan Tanzanyalı futbolcuyla Yunanistan ekibi PAOK, her konuda anlaşma sağladı.

Yeni sezon öncesi kadrosunda düşünmediği isimlerle yollarını ayırmak isteyen Fenerbahçe’de ilk yolcu Samatta oluyor.

Sarı-lacivertliler, 2021-22 sezonunda Aston Villa’dan büyük umutlarla 6 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Tanzanyalı golcüden beklediği verimi alamadı.

SÖZLEŞMESİ KARŞILIKLI FESHEDİLDİ

Hürriyet’te yer alan habere göre Fenerbahçe​ ile sözleşmesi 2024 yılının haziran ayında sona erecek olan futbolcunun PAOK’a transferi için sarı-lacivertli yönetim, sözleşmenin feshini karşılıklı anlaşarak sağladı.

HAFTA BİTMEDEN YUNANİSTAN'A GİDECEK

Tanzanyalı milli futbolcunun hafta bitmeden Yunanistan’a giderek PAOK​ ile sözleşme imzalaması bekleniyor.

FENERBAHÇE'DE BEKLENENİ VEREMEDİ

Süper Lig’de Fenerbahçe formasıyla 30 maça çıkan ve bin 536 dakika sahada kalan Samatta, bu maçlarda yalnızca 5 gol atabildi.

Geçen sezon Belçika Ligi ekiplerinden Genk formasını kiralık olarak giyen Samatta, burada çıktığı 27 maçta 6 gol ve 1 asistle oynadı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...