Tgrt Haber

İtalyan devi Abdülkerim Bardakcı için geliyor! Dev teklif

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
30 Ekim 2023 15:12 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 15:28
İtalyan devi Abdülkerim Bardakcı için geliyor! Dev teklif

Galatasaray transfer haberleri: İtalyan devi Milan, Galatasaray'ın milli savunmacısı Abdülkerim Bardakçı'ya kanca attı. Milan'ın başarılı stoper için kesenin ağzını açtığı ve dev bir teklifle sarı-kırmızılı takımın kapısını çalacağı iddia edildi. İşte detaylar...

Galatasaray​ ile Bayern Münih​ arasında Rams Park'ta oynanan ve Alman ekibinin 3-1 üstünlüğü ile sona eren maçın dikkat çeken isimlerinden biri de Abdülkerim Bardakçı​ olmuştu.

Bardakçı'nın bu maçta gösterdiği etkili performans, İtalyan devi Milan​'ın scoutlarını hayran bıraktı. İtalya devi milli stoper için Cimbom'un kapısını çalacağı, Erden Timur​'un da başarılı oyuncuyu elden kaçırmamak için karşı hamle yapacağı ifade edildi.

MİLAN 10 MİLYON EURO'YU GÖZDEN ÇIKARDI

TV100'ün haberine göre;  Bardakçı'nın bu maçta gösterdiği performans, İtalyan devi Milan'ın temsilcilerini hayran bıraktı. Milan, sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını 10 milyon Euro'luk bir teklifle çalacak.

Erden Timur da başarılı oyuncuyu elden kaçırmamak için karşı hamle yapacak.

MAAŞINA ZAM YAPILACAK

Abdülkerim geçen sezon Galatasaray'a yıllık 17 milyon TL'ye imza atmıştı. Galatasaray yönetimi, bu sezon 19 milyon 550 bin TL kazanan Abdülkerim'in ücretini artıracak. Cimbom, 1 milyon Euro bandını koruma adına oyuncusuna 30 milyon TL önerecek.

2.8 MİLYON EURO'YA TRANSFER EDİLMİŞTİ

Abdülkerim Bardakcı, geçtiğimiz sezon başında Konyaspor'dan 2.8 milyon Euro karşılığında transfer edilmişti.

Milli stoper bu sezon Galatasaray formasıyla 18 maça çıkarken 2 de gol attı.

Başarılı savunmacı geçtiğimiz sezon kazanılan şampiyonlukta pay sahibi olan oyuncuların başında geliyordu. Bardakcı geçen sezon toplamda 33 maça çıktı ve bu karşılaşmalarda 3 gol atıp 3 de asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...