Tgrt Haber

'Jackson Muleka kadro dışı kalıyor!' iddiası

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Ajansspor
16 Kasım 2023 14:12 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 14:24
'Jackson Muleka kadro dışı kalıyor!' iddiası

Demokratik Kongo-Moritanya maçının kadrosuna alınmamasının ardından karşılaşmanın oynanacağı stadyuma gelmeyen Beşiktaşlı Jackson Muleka'nın kadro dışı kalacağı iddia edildi. İşte detaylar...

2026 FIFA Dünya Kupası Elemeleri B Grubu'nda dün Demokratik Kongo, sahasında Moritanya'yı 2-0 mağlup etti.

Demokratik Kongo'ya 3 puanı getiren golleri 62. dakikada Yoane Wissa ve 81. dakikada Trabzonsporlu eski futbolcu Theo Bongonda kaydetti.

Galatasaray'da forma giyen Cedric Bakambu da, mücadeleye ilk 11'de başladı ve 84. dakikada yerini Fiston Kalala Mayele bıraktı.

"MAÇIN OYNANACAĞI STADYUMA GELMEDİ"

Demokratik Kongo Milli Takımı'nda forma giyen Beşiktaşlı Jackson Muleka'nın kadro dışı bırakılacağı iddia edildi.

Jolga Luvundisakio'nun haberine göre; Moritanya maçının kadrosuna alınmadıklarını öğrenen Makabi Lilepo ve Jackson Muleka'nın karşılaşmanın oynanacağı stadyuma gelmediği belirtildi.

'MULEKA KADRO DIŞI KALACAK' İDDİASI!

Haberde, Demokratik Kongo Milli Takım teknik heyetinin bir sonraki maçta bu iki futbolcuyu kadro dışı bırakacağı ifade edildi. 

Bu sezon Beşiktaş ile 20 maça çıkan Muleka 5 gol kaydetti. Milli Takım kariyerinde de 14 maça çıkan 24 yaşındaki oyuncu 1 gol ile oynadı.

Kaynak: Ajansspor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...