Tgrt Haber

Lucas Torreira'ya İspanya'dan sürpriz talip

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
30 Eylül 2023 15:10 - Güncelleme : 30 Eylül 2023 15:17
Lucas Torreira'ya İspanya'dan sürpriz talip

Galatasaray'ın orta sahadaki dinamosu Lucas Torreira için sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı. İspanyol ekibi Celta Vigo'nun devre arası transfer dönemi öncesi Lucas Torreira'yı gözüne kestirdiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Galatasaray​'ın Uruguaylı orta sahası Lucas Torreira​ için İspanyol basınında sürpriz bir transfer iddiası yer aldı. Lucas Torreira'nın, La Liga​ ekibinin öncelikli hedefi olduğu ifade edildi.

CELTA VIGO​ İDDİASI

Fichajes'ın haberine göre; Celta Vigo, ara transfer döneminde Lucas Torreira için Galatasaray'a resmi teklif iletmeye hazırlanıyor.

Haberin detayında, Torreira'nın birçok La Liga ekibinin dikkatini çektiği ancak Celta Vigo'nun bir adım öne çıktığı vurgulandı.

Lucas Torreira'nın daha önce Atletico Madrid​'de forma giydiği hatırlatılırken, oyuncunun La Liga'ya dönüşünün kariyeri açısından faydalı olabileceği de belirtildi.

Lucas Torreira bu sezon tüm kulvarlarda 8 maça çıktı ve 676 dakika süre aldı.

Kaynak: NTV Spor
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...