Tgrt Haber

PSG’den Al Hilal’e geri adım attıran istek!

06 Ağustos 2023 21:28 - Güncelleme : 06 Ağustos 2023 21:28
PSG’den Al Hilal’e geri adım attıran istek!

Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, Marco Verratti transferinden PSG’nin istediği bonservis üzerine vazgeçti. Fransızlar, Suudi ekibinin İtalyan yıldız için önerdiği 30 milyon Euro’nun yaklaşık 2.5 katını isteyince, Al Hilal'in bu transferden çekildiği öğrenildi.

Birçok yıldızın yüksek bonservisler ve maaşlar karşılığında transfer​ olduğu Suudi Arabistan’da Al Hilal’in Marco Verratti transferi, İtalyan yıldız için istenen bonservis bedeli sebebiyle iptal oldu.

Fransız basınından Relevo’nun haberine göre Al Hilal​, Marco Verratti için 30 milyon Euro’luk bir teklifle Fransız ekibin kapısını çaldı. İtalyan yıldızla maaş konusunda anlaşmaya varan Suudi ekibi, PSG’nin 70-80 milyon Euro bandında bir bonservis istemesi üzerine transferden vazgeçti.

YÖNETİM KALMASINI İSTEDİ

Haberde ayrıca Paris Saint-Germain yönetiminin de 2012’den beri kadroda yer alan Verratti’nin takımda kalmasını istediği ifade edildi.

Geçen sezon Fenerbahçe’yi çalıştıran Portekizli teknik adam Jorge Jesus’un başında olduğu Al Hilal, bu sezon Kalidou Koulibaly, Ruben Neves ve Sergej Milinkovic-Savic transferlerini gerçekleştirdi.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...