Tgrt Haber

Sivasspor'dan Rıza Çalımbay’a açık çağrı: Yeniden görmek isteriz

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
08 Haziran 2023 09:33 - Güncelleme : 08 Haziran 2023 13:28
Sivasspor'dan Rıza Çalımbay’a açık çağrı: Yeniden görmek isteriz

Sivasspor'da genel kurulun ardından oluşacak yeni yönetimin, kulüple yollarını ayıran Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ı tekrardan takımın başında görmek istediklerini açıkladı.

Bir süredir ayrılık​ sinyalleri veren Sivasspor​ Teknik Direktör Rıza Çalımbay​, dün yaptığı açıklamada görevini bıraktığını duyurmuştu.

Sivasspor yönetiminden, kırmızı-beyazlılarla yola devam etmeyeceğini açıklayan Çalımbay'a açık bir çağrı geldi. Genel kurulun ardından oluşacak yeni yönetim, Rıza Çalımbay'ı tekrardan takımın başında görmek istediklerini açıkladı.

"TAKIMIMIZA BÜYÜK KATKILAR SAĞLAMIŞTIR"

Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Rıza Çalımbay, Sivasspor ailesi için çok değerli bir isimdir. Çalımbay, görev süresi boyunca takımımıza büyük katkılar sağlamış, kulübümüzü Spor Toto Süper Lig'de ve Avrupa arenasında başarıdan başarıya taşımış ve taraftarlarımıza unutulmaz anlar yaşatmıştır. Çalımbay, geçtiğimiz sezon Ziraat Türkiye Kupası'nı da kazanarak bu başarılarını taçlandırmıştır.

"HİÇ KUŞKUMUZ YOK"

Sayın Çalımbay'ın düzenlediği basın toplantısında, 'Güzel bir şekilde buradan ayrılıyoruz. Burası benim memleketim, tekrar geri dönmek üzere ayrılıyorum' sözleri Sivasspor'a olan sevgisini, memleketine olan bağlığını göstermektedir. Olağan genel kurulumuzun ardından oluşacak yeni yönetim kurulunun yeniden Çalımbay'ı takımın başında görmek isteyeceğinden hiç kuşkumuz yoktur. Çalımbay, memleketine olan bağlılığı ile bugün almış olduğu kararı yeniden gözden geçirecektir"

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...