Tgrt Haber

Torreira’dan taraftarını korkutan paylaşım! Menajerinden açıklama geldi

19 Temmuz 2023 11:06 - Güncelleme : 19 Temmuz 2023 11:06
Torreira’dan taraftarını korkutan paylaşım! Menajerinden açıklama geldi

Süper Lig’in son şampiyonu Galatasaray’da performansıyla taraftarın beğenisini kazanan Lucas Torreira’ya İtalyan ekibi Lazio’nun ilgisi biliniyordu. Uruguaylı yıldızın İtalya bayrağı ve uçak emojisi kullanarak yaptığı sosyal medya paylaşımı, sarı-kırmızılı taraftarlarca takımdan ayrılacağı yönünde yorumlandı. Menajeri, transferle ilgili bir gelişme yaşanmadığını açıkladı.

Galatasaray’ın son şampiyonluğunun mimarları arasında görülen Lucas Torreira’nın Instagram paylaşımı, sarı-kırmızılı taraftarları korkuttu. Uruguaylı futbolcunun uçağa giderken apronda çekilen fotoğrafının üstüne iliştirdiği İtalya bayrağı ve uçak emojisi, takımdan ayrılacağı şeklinde yorumlara sebep oldu.

İtalyan basınından La Lazio​ Siamo Noi’de yer alan habere göre, mavi-beyazlı kulübün Lucas Torreira’ya olan ilgisi gerçek ve Galatasaray​ yönetimiyle pazarlık halindeler. Ancak sarı-kırmızılı kurmaylar, 27 yaşındaki yıldız için Lazio’nun teklifinden fazlasını bekliyor.

Torreira’dan taraftarını korkutan paylaşım! Menajerinden açıklama geldi

ALTERNATİFİ BULUNMADAN SATILMAYACAK

Ayrıca Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek Aslan’ın, Torreira’nın alternatifini bulmadan transfere izin vermeyeceği belirtildi.

Geçen sezonki performansıyla sarı-kırmızılı taraftarların gönlüne adeta taht kuran Uruguaylı yıldızın menajeri Pablo Bentancur, transfer​ haberlerine ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Şu anda görüşmeler bloke olmuş durumda. Lazio, B planına yöneldi ve zaten Galatasaray da Lucas Torreira’yı satışa çıkarmadı. Herkesi mutlu edecek bir teklif gelirse transfer olabilir ancak Lazio şimdilik B planını uyguluyor ve herhangi bir problem yok.”

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...