Tgrt Haber

Zaniolo Galatasaray'ı Mancini'ye sormuş

08 Mart 2023 15:14 - Güncelleme : 08 Mart 2023 15:35
Zaniolo Galatasaray'ı Mancini'ye sormuş

Galatasaray'ın eski İtalyan teknik direktörü Roberto Mancini İtalya basınına verdiği röportajda Zaniolo'nun Galatasaray'a gelişiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İtalya Milli Takımı hocası Roberto Mancini​ İtalyan basınına verdiği röportajda Galatasaray​ ve yeni transfer Nicolo Zaniolo hakkında konuştu.

GALATASARAY'A GİTMESİNİ SÖYLEDİM

İtalya milli takımında kadro oluşturmakta sıkıntı yaşadığını söyleyen İtalyan teknik adam Nicolo Zaniolo'nun Galatasaray'a transfer olmadan önce kendisini arayıp Galatasaray'ı sorduğunu belirtti. İtalyan kanat oyuncusunun Galatasaray'a transferinin kendileri için de olumlu olduğunu belirten eski Galatasaray hocası şu ifadeleri kullandı:

"Bana fikrimi sorduğunda, ona Galatasaray'a gitmesini söyledim. Umarım oynar, çünkü bu bizim için önemli. Türkiye​'ye gitmek tek olasılıktı"

Zaniolo Galatasaray'ı Mancini'ye sormuş

MANCINI ZANIOLO'YU 11 KEZ ÇAĞIRDI

Roberto Mancini döneminde 11 kez İtalya Milli Takımı'na davet edilen Nicolo Zaniolo, iki kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon euro karşılığında kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo Süper Lig'de maça çıkmazken, oynadığı iki hazırlık karşılaşmasında 2 gol ve 1 asistle göz doldurdu.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...