Tgrt Haber

21 yaşındaki genç kadının ölümünde kahreden detaylar! 5 aylık hamile çıktı, kocası gözaltında

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Anadolu Ajansı
29 Ekim 2023 13:35 - Güncelleme : 29 Ekim 2023 14:48

Adana'da kocası tarafından boğulan kadının ölümünde yürek yakan bir ayrıntı ortaya çıktı. 21 yaşındaki genç kadının 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Genç kadının katili ise en yakını çıktı.

Adana’da kocası tarafından boğularak katledilen genç kadının ölümüne ilişkin soruşturmada kahreden bir detay ortaya çıktı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı habere göre; olay, Seyhan​ ilçesine bağlı Küçükdikili Kavaklı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, 21 yaşındaki Hatice Demir, sabah saatlerinde yakınları tarafından yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Bunun üzerine durum polise ihbar edildi.

ÖLÜM SEBEBİ

Bölgeye gelen polis ekipleri ölen kadının üzerinde yapılan ilk incelemelerde herhangi darp ve kesici alet izine rastlamadı. Demir’in cenazesi otopsisi yapılmak üzerine Adana​ Adli Kurumu morguna kaldırıldı. Hatice Demir’in kesin ölüm nedeni yapılacak otopsisinin ardından belirlenecek.

ŞÜPHELİ KOCASI GÖZALTINDA

Hatice Demir’in kocası E.D. (27) ise karısını boğarak öldürdüğü şüphesiyle gözaltına alındı. Anadolu Ajansı'nın geçtiği bilgiye göre; tartışmanın ardından evden ayrılan Emrah D, komşularına "Sanırım eşimi öldürdüm" diyerek bağırdı.

Ayrıca gözaltına alınan kocanın evden çıktıktan sonra sokakta 10 yaşındaki bir çocuğu da boğmaya çalıştığı, vatandaşların çocuğu şüpheli kocanın elinden güçlükle aldığı öne sürüldü.

Öte yandan Demir'in 5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

"TEK GERÇEĞİM" DEDİĞİ EŞİNİ KATLETTİ

Bu arada çiftin sosyal medyadaki mutlu anlarının fotoğrafları da ortaya çıktı. Şüpheli kocanın sosyal medyadaki eşiyle olan bir fotoğrafının üzerine, "Tek gerçeğim" yazıp kalp koyduğu görüldü.  Çiftin düğün fotoğraflarını da sosyal medyadan yayınladığı görüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Anadolu Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...