Tgrt Haber

Bakan Çavuşoğlu, TOGG ile Viyana sokaklarının tozunu attırdı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
14 Nisan 2023 17:00 - Güncelleme : 14 Nisan 2023 17:07

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Viyana’da mevkidaşı Alexander Schallenberg ile gerçekleştirdiği görüşmeye makam aracı olan TOGG ile gitti. Bakan Çavuşoğlu, daha sonrasında TOGG ile Viyana sokaklarında tur attı.

Türkiye'nin 62 yıllık hayali yerli otomobili TOGG'un yollara çıkmasının ardından ülke genelinde büyük bir heyecan hakim. İstanbul, Ankara ve daha birçok ilde büyük bir ilgi gören TOGG​, bu seferde Viyana​ sokaklarında gövde gösterisi yaptı.

Dışişleri BakanıMevlüt Çavuşoğlu​, Viyana’da mevkidaşı Alexander Schallenberg ile gerçekleştirdiği görüşmeye makam aracı olan TOGG ile gitti. Çavuşoğlu, görüşmenin ardından Viyana sokaklarında TOGG ile turladı.

DEPREM YARDIMLARI İÇİN TEŞEKKÜRLERİNİ İLETTİ

Daha sonra heyetler arası toplantıya katılan Bakan Çavuşoğlu, görüşmenin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Deprem yardımları için teşekkür ettik. Ekonomik, ticari ve kültürel iş birliğimizi devam ettireceğiz. Ukrayna, Suriye ve Güney Kafkasya’daki gelişmeleri ele aldık" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...