Tgrt Haber

Ehliyetine mahkemenin el koyduğu alkollü sürücü dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
19 May 2023 08:03 - Güncelleme : 19 May 2023 08:09

Samsun’da ehliyetine mahkemece el konulmasına rağmen direksiyon başına 213 promil alkol ile geçen sürücü dehşet saçtı. Yoldan çıkarak takla atan araçta çok sayıda kişi hayatını kaybetti ve yaralandı.

İhlas Haber Ajansı'nın aktardığı bilgiye göre Samsun’un İlkadım​ ilçesinde meydana gelen olayda ehliyetine mahkemece el konulan ve 213 promil alkolü olduğu tespit edilen Okan Uludoğan idaresindeki otomobil başka bir araca çarptıktan sonra sürüklendi. 240 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki bir özel okulun bahçesine girerek takla atan araçta adeta can pazarı yaşandı.

4 KİŞİYE MEZAR OLDU…

Otomobil sürücüsü İbrahim Çubuk, eşi Kiraz Çubuk (33), kızları 4 yaşındaki Zeynep Lina Çubuk ile ablası Emine Ocak (44) olay yerinde hayatını kaybederken, aynı araçta bulunan sürücünün yeğeni Selahattin Ocak (34) ve diğer aracın sürücüsü Okan Uludoğan yaralandı.

KÖPEKLERDEN BİRİ DE ÖLDÜ

Kazaya sebep olan Okan Uludoğan'ın otomobilde bulunan iki köpeğinden birinin de kaza sonrası telef olduğu öğrenildi. Okan Uludoğan'ın ehliyetine mahkemece el konulduğu ve ayrıca kaza sırasında 213 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ehliyetine mahkemenin el koyduğu alkollü sürücü dehşet saçtı: Ölü ve yaralılar var

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...