Tgrt Haber

Şebnem Korur Fincancı ile Adnan Oktar suç örgütü ‘akraba’ çıktı

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: Türkiye Gazetesi
30 Ekim 2022 13:40 - Güncelleme : 30 Ekim 2022 13:53
Şebnem Korur Fincancı ile Adnan Oktar suç örgütü ‘akraba’ çıktı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terör örgütü PKK’ya yönelik operasyonlarında ‘kimyasal silah’ kullandığı iftirasında bulunan Şebnem Korur Fincancı ile Adnan Oktar suç örgütü arasındaki bağ ortaya çıktı. Fincancı’nın sahte işkence raporları ile örgütü kurtardığı ayrıca kızını örgütün ileri gelenlerinden olan Meltem Daban’ın kardeşi ile evlendirdiği öğrenildi.

TSK’ya yönelik ‘kimyasal silah’ iftirasını atan Türk Tabipleri Birliği Başkanı Şebnem Korur Fincancı​ tutuklanarak cezaevine gönderildi. Daha öncede birçok kez örgüt propagandası yapmakla suçlanan Fincancı hakkında skandal bir detaya daha ulaşıldı. Adnan Oktar​ suç örgütünün geçmişte tüm hukuk işleri ile ilgili süreçlerin içinde bulunan ve etkin pişmanlıktan yaralanan F.K. önceki gün Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne ifade verdi. F.K.’nın ifadesinde Fincancı ile Adnan Oktar suç örgütü arasındaki bağ gözler önüne serilirken ayrıca Fincancı’nın kızını örgütün ileri gelenlerinden olan Meltem Daban’ın kardeşi ile evlendirdiği öğrenildi.

Haberin devamı Türkiye Gazetesi'nde...

Kaynak: Türkiye Gazetesi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Emine Katırcıoğlu 30 Ekim 2022 18:45

Ben bu iftiraları kabul etmiyorum Adnan oktar suç örgütü olmadı olama da Adnan oktar ehli kitap sahibi kuran müslümanı Allah aşkıyla seyyidim ve bizleri Allah,ı çok sevmeyi Allah, a ibadet etmeyi atırlattı çok sevdirdi bu bir suç sa bende burdayım saygılarımla

Sonraki Haber Yükleniyor...