Tgrt Haber

Tekirdağ'dan kahreden haber: Serinlemek için denize giren 2 kişi kurtarılamadı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
09 Ağustos 2023 18:01 - Güncelleme : 09 Ağustos 2023 18:14
Tekirdağ'dan kahreden haber: Serinlemek için denize giren 2 kişi kurtarılamadı

En sıcak yaz aylarından birin geçiren Türkiye'de boğulma vakalarına bir yenisi eklendi. Tekirdağ'da serinlemek için denize giren 2 kişi boğularak hayatını kaybetti.

Türkiye​ küresel ısınmanın etkisiyle en sıcak yaz aylarında birini geçiriyor... Bunaltıcı sıcaklara çözüm olarak birçok kişi kendini serin sulara bıraktı. Hal böyle olunca bazı bölgelerden acı haberler de geliyor. Tekirdağ​'ın Süleymanpaşa​ ilçesinde serinlemek için denize giren B.S. (38) ve Z.G. (65), bir süre sonra gözden kayboldu.

Anadolu Ajansı'nın aktardığı bilgilere göre; iki kişinin gözden kaybolduğunu gören vatandaşların durumu hemen ekiplere bldirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve sahil güvenlik ekipleri sevk edildi.

DOKTORLARIN TÜM MÜDAHALESİNE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

Ekiplerin arama çalışması sonucu ulaşılan B.S. ve Z.G. kıyıya çıkarılarak, sağlık ekiplerince Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesine kaldırıldı. İki kişi, hastanede yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...