Tgrt Haber

Son dakika | Bingöl'de deprem meydana geldi! AFAD ve Kandilli verileri açıkladı

Editör: Banu İriç / Kaynak: tgrthaber.com
18 Ağustos 2024 21:27 - Güncelleme : 18 Ağustos 2024 22:28

Son dakika deprem haberi: Bingöl Karlıova'da 4.1 büyüklüğünde deprem oldu. Sarsıntı Muş'ta da hissedildi. AFAD 21.15'teki depreme ilişkin verileri açıkladı.

Karlıova​ merkezli depremin derinliğini AFAD 7 kilometre olarak açıkladı. Kısa süreli bir panik oluşturan sarsıntı Muş​ ve Bingöl'de hissedildi.

Bingöl Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, ilk belirlemelere göre, bölgede herhangi bir can ve mal kaybı söz konusu olmadığı belirtilerek, "Geçmiş olsun Bingöl. Allah milletimizi her türlü afetten muhafaza etsin." ifadesine yer verildi.

Son dakika | Bingöl'de deprem meydana geldi! AFAD ve Kandilli verileri açıkladı - 1. Resim

Kandilli Rasathanesi ise depremin merkez üssünü Muş'un Varto​ ilçesi olarak 4.2 büyüklüğünde açıkladı. Depremin yerin 5,2 kilometre derinliğinde gerçekleştiğini bildirdi. 

 

Son dakika | Bingöl'de deprem meydana geldi! AFAD verileri açıkladı - 1. Resim

Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz sosyal medya mesajında geçmiş olsun dileklerini böyle iletti: "Memleketim Bingöl’ün Karlıova ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim ülkemizi her türlü afetten korusun."

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...